SEĆATE SE ZANOSNE RUBI? Bila je najveća zlobnica telenovela, a SADA JE BAKA! Pogledajte KAKO IZGLEDA (FOTO)

Pre više od 10 godina osvojila nas je bezobraznim šarmom i fenomenalnim izgledom, a evo kako danas izgleda Rubi tj. meksička glumica Barbara Mori.

rubi
Printskrin/Youtube

Barbara Mori karijeru je započela kao manekenka, a prve uloge je ostvarila u serijama televizije “Asteka”. Najveću popularnost u Meksiku, ali i kod nas, stekla je ulogom u seriji “Rubi”.

View this post on Instagram

Te extrañi. @raul_al

A post shared by Barbara Mori (@delamori) on

Ovaj intrigantni lik bio je odličan početak za uloge koje su sledile, Barbara je tako zaigrala u brojnim filmovima, “Spanish Beauty”,  “Violanchelo”, “Viento en Contra”.

Barbara Mori je sve upornija da osvoji Holivud. Iza poslovnih uspeha ove glumice krije se borba sa rakom dojke. Sa nepunih 30 godina Barbara se suočila sa kancerom.

View this post on Instagram

Siempre me haces sonreír.. ❤️

A post shared by Barbara Mori (@delamori) on

– Vrlo je teško izgovoriti: “Da, imala sam rak”. Zbog nekog razloga Bog me je stavio na test i ja sam ga uspešno položila.. Izborila sam se sa bolešću, pobedila rak i idem dalje – rekla je Barbara.

Glumica danas ima 41 godinu i izgleda odlično! Kaže da nikada nije bila srećnija, a postala je i baka jer je njen osamnaestogodišnji sin dobio dete sa 10 godina starijom devojkom.

View this post on Instagram

Premios Fénix Gracias @benitosantosoficial por mi vestido. Peinado y maquillaje @adan_mascigrande ❤️❤️

A post shared by Barbara Mori (@delamori) on