ŠEFOVI IZ RAJA: Ako vam je nadređeni rođen u nekom od OVIH znakova, upala vam je sekira u med

Prema astrologiji, neki znakovi imaju više kvaliteta koje ih čine dobrim šefovima nego drugi.

Posao
Pixabay.com

Što se tiče profesionalnog sveta, neki ljudi su rođene vođe, a neki ostaju u sporednim ulogama ceo život. Kad govorimo o kvalitetama vođe, često je to sposobnost rešavanja situacija, donošenje teških odluka i logičko razmišljanje. Prema astrologiji, neki horoskopski znakovi imaju više kvaliteta koje ih čine dobrim šefovima nego drugi, prenosi Times of India.

Ovan

Ovnovi su rođeni vođe. Oni se dobro snalaze oko svojih zaposlenih i mogu da ih vode na najproduktivnije moguće načine. Nisu samo racionalni u donošenju odluka, već imaju veliko razumevanje prema svojim zaposlenima. Iako se mogu činiti vrlo ambicioznima i konkurentnima, upravo im to pomaže u postizanju ciljeva i čini ih izvrsnima u onome što rade.

Lav

Lavovi su dominantne figure koje su, slično Ovnu, po rođenju vođe. Poznati po svojoj odlučnosti, nisu osobe koje pristaju na kompromis. Iako ponekad mogu da budu malo egoistični, sa njima može da bude izuzetno zabavno i uzbudljivo. Sigurno nisu najbolji slušaoci, ali dobro razumiju emocije ljudi.

Devica

Device imaju sposobnost da iznesu najbolje od svojih zaposlenih. Oni su horoskopski znak koji teži savršenstvu, ali takođe su svesni činjenice da to nije uvek moguće. Iako mogu biti vrlo kritični prema ljudima oko sebe, tako im samo pomažu da ostvare svoje snove i ciljeve.

Strelac

Strelčevi su zabavni i avanturistički u svemu što rade. Ako vas vodi šef rođen u ovom znaku, verovatno već znate koliko mogu biti zabavni. Ne samo da podržavaju nove i inovativne ideje, već izravno podstiču ideje koje su nekonvencionalne, ali dobre.