Seka Aleksić: Do podignute guze sam došla na teži način!

Folk pevačica otkriva da će Isusove godine, odnosno 33. rođendan, glamurozno proslaviti, kao i da se još nije podvrgla botoksu i plastičnoj hirurgiji.

Poznatoj pevačici Seki Aleksić se bliži 33. rođendan. Iako ne praktikuje velike proslave, već dan svog rođenja obično slavi u krugu najbližih ili sa publikom, ove godine će biti drugačije.

“Isusove godine ću obeležiti na glamurozan način, privatnom žurkom, daleko od očiju javnosti”, kaže pevačica.

Seka je poznata po tome da drži do svog izgleda, a iako je uverena da botoks usrećio mnoge žene, ona još uvek nije isprobala takav tretman:”Ja se još uvek nisam zabavljala sa njim, ali kada se to desi rado ću vam preneti utiske. Možda bude rajski, ko zna”, izjavila je Aleksićeva.

Iako je više puta istakla da se nije podvrgla nijednoj plastičnoj operaciji, to zvuči gotovo neverovatno ako se uzme u obzir da je pevačica u Srbiji.

“Zar se samo pevačice operišu? Izađite na ulicu i videćete da svaka druga devojka ima prenapumpane usne ili grudi, što je veoma neukusno, a nije ni moderno”, smatra pevačica, koja nema ništa protiv da neko na taj način reši svoj problem, ali ne vidi čemu preterivanje:

“Razumem da su u pitanju kompleksi, svi ih u određenoj meri imamo, ipak trebalo bi znati stati i odabrati pravu meru. Evo, ja sam želela da moja zadnjica izgleda drugačije, da bude podignuta. Mogla sam da sednem u automobil, odvezem se do najbolje klinike, stavim implante i da za petnaestak dana imam savršenu guzu. Ali ne, odlučila sam se za težu varijantu – naporne treninge koji podrazumevaju čučnjeve”, zaključila je Seka.