“SEKS I GRAD” SE NASTAVLJA: Uskoro počinje snimanje, ali bez popularne glumice

Sara Džesika Parker, Sintija Nikson i Kristin Dejvis na svojim Instagramima su objavile trejler za novu sezonu serije "Seks i grad" u kojoj više neće glumiti Kim Katral.

printscreen/youtube.com/CristinaAndra

Nakon 17 godina na male ekrane se vraća kultna serija Seks i grad“.

Vest o snimanju novih epizoda serije, koja se emitovala od 1998. do 2004. godine, potvrdile su glavne junakinje na društvenim mrežama. Sara Džesika Parker, Sintija Nikson i Kristin Dejvis, koje su u seriji igrale Keri Bredšo , Mirandu Hobs i Šarlot Jork, na svojim su Instagramima podelile kratki video trejler sezone koja će se emitovati na striming servisu HBOMax.

Jedina od slavne četvorke koja nije objavila video je glumica Kim Katral , što ukazuje na to da nju nećemo gledati u novoj sezoni, a o tome pišu i svetski mediji.

Katral je u šest sezone serije i dva filma glumila mnogima omiljenu Samantu Džouns, a da više ne planira da igra svoj najpopularniji lik potvrdila je dok se još samo šuškalo o novim nastavcima “Seks i grada”.

– Tokom života svi stalno učimo, a ja sam naučila da želim da radim samo s dobrim ljudima i da se zabavljam – rekla je Kim u intervjuu za Dejli Mejl 2019. godine kada su je pitali da li želi ponovo da glumi Samantu.

– Nikad. To nije za mene – dodala je.

Katral je već nekoliko puta u medijima progovorila o nerešivim tenzijama između nje i ostalih kolegnica iz serije, pogotovo sa Sarom Džesikom Parker s kojom se čak i javno prepucavala na Instagramu.

Naime, kada joj je u 2018. godine preminuo brat, Sara joj je na Instagramu izrazila saučešće na što joj je Kim napisala:

– Ne treba mi tvoja podrška u ovim teškim trenucima – pa je u opisu fotke dodala još:

– Danas me upitala majka: “Kad će te ta licemerka Sara Džesika Parker ostaviti na miru?” Tvoje neprestano pokušavanje samo naglašava koliko si bila okrutna i da si ostala ista. Nešto ću sada raščistiti. Ti mi nisi porodica. Ti nisi moj prijatelj. I zato ti govorim poslednji put da prestaneš iskorišćavaš našu tragediju kako bi se prikazala kao dobra devojka – navela je Katral.

Javnost je tada saznala da glumice nisu u dobrom odnosu, a Katral je kasnije u jednom intervjuu otkrila da je Sara, koja je na nju bila ljubomorna na početku snimanja serije jer je bila veća zvezda od nje, protiv nje okrenula i preostale dve koleginice s kojima se već poznavala od ranije.

Kada će nova sezona kultne serije početi sa emitovanjem, još nije poznato, ali na društvenim mrežama već se piše o tome kako ništa neće biti isto bez legendarne Samante.