Seks na brzaka? Ovo su najbolji saveti za tu situaciju

Nemate vremena za spor i opušten seks s partnerom? Brza varijanta će biti sasvim dovoljna da zadovolji vaše potrebe, ali i da raspali strasti onda kada vam se čini da se gase.

Sve počinje u glavi

Uzbuđenje počinje u glavi, zato pre samog seksa počnite da mislite o njemu. Istraživanja su pokazala da žene, ako ih ništa ne ometa, mogu da se uzbude za 30 sekundi. Pošaljite poruku svom partneru koja će mu dati do znanja šta ga čeka sledeći put kada se vidite. Ako vam je neprijatno da šaljete poruke s eksplicitnim sadržajem, dovoljno je da napišete da jedva čekate da strgnete odeću s njega.

Budite inovativni kada birate mesto

Za početak možete da probate jednom “na brzaka” na najpopularnijim javnim mestima, kao što je park, livada ili WC restorana ili kluba. Ipak, bez obzira na avanturu koju želite, uvek birajte pažljivo i pobrinite se da ne budete viđeni.

Lubrikant

Telo vam ukazuje na seksualnu uzbuđenost preko prirodnog lubrikanta, ali nekada je potrebno vreme da se sve “pokrene”. “Gotovo svim ženama potreban je dodatni lubrikant s vremena na vreme, bez obzira koliko godina imaju. Zato je dobro uvek negde imati lubrikant na vodenoj bazi, a samo malo je dovoljno da se izbegne neprijatno ili bolno trenje.

Idealne poze

Nemojte gubiti vreme na komplikovane, akrobatske poze. To sačuvajte za duže seksualne seanse. Kada se uželite brzog seksa, na primer, ujutru, samo okrenite leđa svom partneru, pribijte se uz njega i dajte mu do znanja da ga želite u sebi. Ako niste u krevetu, “dogi” poza je najdelotvornija za duboku penetraciju i brzi orgazam na raznim mestima. Ako ste izabrali ravnu površinu, poput stola, misionarska poza je najbolja jer partner svojim preponama direktno stimuliše vaš klitoris.