Seks sa boka ili otpozadi? Odgovorite na ovo pitanje i saznaćete u kakvoj ste vezi

Seks puno govori o vašoj vezi. Saznajte kakva je vaša.

Misionarska poza

Znači da ste u stabilnoj i dugoj vezi, i da se odlično razumete. Brak vam je stabilan, ali ste zašli u rutinu. Međutim, to vam ne smeta. Naprotiv, osećate se ugodno i sigurno.

– ‘Ljubav koju takvi parovi osećaju jedno prema drugome s godinama se produbila, ali malo eksperimentisanja u spavaćoj sobi ne bi škodilo – tvrdi stručnjakinja za seks i veze, Niki Ransom-Alfred.

Poza kaubojke

Vaš odnos se zasniva na kompromisu. Poza u kojoj je žena gore je znak da znate da se zabavljate. Samopouzdani ste i volite da eksperimentišete. Bez ustručavanja ćete se pobrinuti za svoj užitak.

– ‘Veza ovakvih parova se temelji na kompromisu i poverenju. Probleme rešavaju zajednički – kaže Stejsi Rubčin, osnivačica portala My Secret Luxury, prenosi Magazin.hr.

Dogi stajl

Iskreni ste i otvoreni. Vaš odnos je pun avanturističkih trenutaka. Otvoreni ste i iskreni u seksu, ali i na svim životnim poljima. Sigurni ste u svoju seksualnost i ne stidite se svog tela, pa bez ikakve suzdržanosti uživate u krevetu.

Poza s boka

Označava vašu veliku emotivnu povezanost. Poza u kojoj partneri leže na boku, pri tom je muškarac pozadi, omogućava posebnu vrstu intimnosti. Brižni ste i predani jedno drugom, te neprestano imate potrebu za fizičkim i emocionalnim kontaktom. Odlično se razumete, naročito na emotivnom nivou.

Seks na brzaka

Vama strasti sigurno ne nedostaje. Pod tušem, u autu ili na kuhinjskom stolu, vi ćete svaki trenutak iskoristiti za seks. Veza vam je dinamična, strastvena i pre svega spontana.