Seksi pevačica promenila veru: Bila sam poročna, islam je najbolja odluka koju sam donela u životu

Srpska pevačica Dunja Ilić preselila je u Sarajevo, ujedno je i promenila veru te odlučila iz korena da promeni način života…

Srpska pevačica Dunja Ilić, koja je poznata po provokativnim pesmama, još provokativnijim spotovima, šokantnim izjavama i još šokantnijim načinom života, konačno se skrasila.

Kako je izjavila u intervjuu za „Naše novine” ova mlada pevačica je pre dve godine čvrsto rešila da promeni svoj način života, pobegne od poroka i lažnih prijatelja, odlučila da promeni veru i mesto stanovanja.

Mir je našla u Sarajevu, primila je Islam kao svoju veru, odrekla se hrišćanstva, povukla iz estradnih voda… i kako kaže, život je promenila iz korena.

– Bila sam poročna. Pod porocima sam najviše mislila na alkohol, ali uz alkohol ide još mnogo nepromišljenih odluka, među kojima se podrazumeva i konzumacija opojnih sredstava, ali to je sada daleko iza mene – kaže Dunja.

O islamskoj veri ne želi da priča, kaže da je to, samo njena, intimna stvar.

– O svojoj veri ne pričam ni najbližima. Moj novi život dovoljno govori koliko mi ona prija. To je najprivatniji i najlepši deo mene koji ne želim da delim. Islam je najbolja odluka koju sam donela u životu – kaže Dunja Ilić.loading...