ŠEST TAJNI ZAVODNICA: Upotrebite ove trikove, i MUŠKARCI ĆE VAM PADATI POD NOGE

Ljubav
Pixabay.com

Bolje od dugih sati provedenih u solarijumu, depiliranja, lakiranja noktiju, naučnici su otkrili da postoji 6 jednostavnih osobina koje muškarci smatraju najprivlačnijim kod žena.

 

I što je najbolje od svega, ne treba vam puno vremena da savladate neke od njih!

Otkrivamo vam 6 glavnih karakteristika, a one uključuju:

1. Visok glas
Istraživanja su ustanovila da se visok glas dovodi u vezu sa mladošću, razdraganošću, optimizmom i uz sve to ukoliko imate malo, ženstveno telo, muškarci smatraju da je to posebno privlačno.

2. Crveni detalj
Više nego samo mit. Ispostavilo se da nošenje bilo čega od crvene haljine do pruge crvenog karmina, privlači pažnju muškarca, isto ovo važi i u životinjskom svetu. Zato obavezno na prvi sastanak obucite nešto u crvenoj bojii kladimo se da neće moći oči i ruke da odvoji od vas!

3. Značajna razlika obima u potezu između struka i kukova
Uzak struk i široki bokovi su i dalje momcima najseksepilniji i asociraju na zdravu ženu, zato proporcije 90 – 60nikada neće izaći iz mode!

4. Manje šminke
Ispostavilo se da muškarce apsolutno ne zanima kako ste naneli ajlajner, niti da li ste lepo razmazale rumenilo. Zapravo, najviše preferiraju devojke prirodnog izgleda sa što manje šminke.

5. Negovana kosa
Što negovanija, sjajnija i duža, to bolja! Ukoliko nemate sjajne duge vlasi, nema potrebe za očajavanjem, uvek se potrudite da budete uredno i lepo isfenirane.

6. Osmeh
Ok, moramo priznati da je ovo već odavno svima poznato, ali ipak mora biti iznova ponovljeno. Muškarci ne volenadurene, depresivne, ozbiljne face. Pokažite da ste srećne, koristite pastu za izbeljivanje zuba, oborićete ga s nogu svojom blistavo belim osmehom.