SESTRIĆ NOA, PRVA ĆERKA HANA: Kad budete čuli koje je ime NATAŠA BEKVALAC odabrala za drugu ćerku ŠOKIRAĆETE SE!

Nataša Bekvalac i Luka Lazukić
Instagram.com/bekvalceva

Muzička zvezda Nataša Bekvalac rešila je da se povuče iz javnosti i uživa u miru porodičnog doma.

 

Naime, atraktivna plavuša nedavno je odlučila da otkaže sve nastupe, kako bi zbog činjenice da je u šestom mesecu trudnoće mogla što više da se odmara. Kako “Alo VIP” saznaje, trenutno najveća preokupacija muzičke zvezde jeste odabir imena za ćerkicu.

Od izvora bliskog Nataši saznajemo da je suprugu Luki Lazukiću dala predlog da devojčicu nazovu po njenoj baki koju je mnogo volela.

Nataša je bila veoma vezana za baku Dragicu. Ona je uvek bila tu za nju i savetovala je u svemu. Nata je i danas često spominje, a sada je već čuvena rečenica koju je izgovorila u jednoj emisiji, citirajući svoju baku, koja je rekla: “Lako je biti pošten, kad te niko neće” – kaže izvor za “Alo VIP”.

Značenje imena Dragica

Ime Dragica izvedeno je od reči “draga”. Ono je zastupljeno od davnina u našem narodu. Ostala značenja ovog imena su: vesela, aktivna, kreativna, moderna, prijatna… 

Nataši se veoma dopada to ime za ćerku, međutim još nije sigurna da je to pravi izbor. Iako ona voli ta starinska imena, Luka je više za varijantu da njihova ćerkica dobije neko modernije ime. Iako nije imao ništa protiv Natašine ideje, jer je u svemu podržava, ovoga puta je rekao da imaju dovoljno vremena da dobro razmisle – tvrdi izvor ovog lista i dodaje da se ideja oko imena veoma dopala njenim roditeljima, ali da su joj rekli da ne žele da se mešaju u tu odluku.

Svi su bili oduševljeni kada je Nataša spomenula da razmišlja o tome da ćerkici da ime Dragica, ali su odluku  o tome ipak prepustili Luki i njoj. Neki su komentarisali da je ime možda previše arhaično za današnje vreme, te da bi beba možda trebalo da ima neko modernije, ali nisu želeli preterano da je ubeđuju. Odluka je, naravno, na njoj i Luki, a svakako ima dovoljno vremena dok se ne porodi da razmišlja o tome – kaže izvor ovog lista.