Šezdesetogodišnji glumac Alek Boldvin se potukuao nakon svađe zbog parking mesta, a incident se dogodio u petak blizu njegove kuće u Njujorku. Posle fizičkog obračuna, policija ja reagovala i izašla na teren kada je privela američku zvezdu.

View this post on Instagram

The Left when they don’t have a script to read from #wakeupamerica #walkaway #maga #blexit #alecbaldwin repost @marinegirl345

A post shared by Solo (@solohan2018) on

U stanici je proveo dva sata, kada je u zvaničnoj izjavi saopštio da nije udario muškarca zbog parking mesta. Ipak, on se tereti za napad i pretnju, te će morati da se 26. novembra pojavi na sudu kako bi se branio.

– Inače ne bih komentarisao nešto što je skroz izokrenuto kao ova današnja priča, međutim tvrdnja da bih ikada udario nekoga zbog parking mesta je lažna. Voleo bih da ljudi to znaju. Znam da postoji trend širenja netačnih priča zbog potreba zabave i radi više klikova na internetu, ali bez obzira koliko nešto odjekuje po medijima to ne mora nužno biti istina – napisao je Alek na svom Tviter nalogu.

Kako prenosi Pipl, u petak se navodno incident dogodio na parkingu kada je neko iz Alekove porodice čuvao parking mesto.

U momentu, nepoznati muškarac se u pravo tu parkirao, što je dovelo do bučne rasprave. Nakon što su se vozač automobila i Boldvin posvađali, a potom i gurali, Alek ga je navodno udario. Povređen muškarac je prevezen u bolnicu, a žalio se na jaku glavobolju.

View this post on Instagram

These guys both need their asses kicked for those socks. #babyboomers #alecbaldwin #fuckingdorks

A post shared by Dan Hirner (@dchirner) on

Inače, ovo nije prvi put da glumac završi u policijskoj stanici zbog nasilnog ponašanja. Pre pet godina se takođe zbog fizičkog obračuna našao u policiji, a 2014. je uhapšen zbog narušavanja javnog reda i mira.loading...