SEVERINA ĆE VAS RASPLAKATI OVIM VIDEOM: Kad je zapevala, suze su same krenule (VIDEO)

Izvođenje najveće prošlogodišnje hit balade 'Rođeno moje' u Areni Zagreb izgledala je zaista fascinantno.

Promo/Jani Ugrin

Najpopularnija hrvatska, ali i regionalna pjevačica – Severina, krajem prošle godine oduševila je fanove regije turnejom ‘The Magic Tour’, koja je višestruko nagrađena kao najbolja turneja u 2019. Turneja je započela u njenom rodnom Splitu, a kao dokaz da je neprikosnovena miljenica svojih Splićana, jest činjenica da je to koncert s najviše prodanih ulaznica u Spaladium Areni.

Nekoliko dana kasnije, Severina doživljava pravu dramu u privatnom životu u borbi za njenog sina. I premda su svi očekivali kako će se nastavak turneje otkazati, Severina je došla u Zagreb i pokazala da ma koliko joj je bilo teško, najteže što se jednoj ženi i majci može dogoditi, odradila je najbolji koncert u svom životu.

A pesma ‘Rođeno moje’ bila je kulminacija tog sveopćeg navijanja publike da netko tko je bio povređen bude dobro. To nije bio pljesak, to je bilo navijanje. Pogledajte i poslušajte tu tugu pomešanu sa snagom i ljubavi publike.

Uz premijeru videa, Severina se fanovima obratila i ličnom porukom.

“Danas je točno pola  godine od nepravomoćnog odvajanja jednog osmogodišnjeg dječaka iz njegovog doma. Sa sinom sam provela u tih šest mjeseci točno 29 dana, točnije 690 sati. U tom “ravnopravnom roditeljstvu” mi je također oduzeto 180 sati zbog samoproglašene samoizolacije. Ovo je moj glas protiv nepravde. Hvala svima u dvorani koji su me došli podržati i dali mi nevjerojatnu količinu snage i ljubavi. Hvala od ️srca!“, istakla je pevačica.