Severina na jahti ruskog tajkuna

Severina Vučković, po svemu sudeći, ne može da pobegne sa jahte!

I dok se još prepričava njen čuveni kućni video od pre deset godina, u kome se „zaigrala” sa biznismenom Milanom Lučićem, jedan ruski milijarder se odvažio da svoj luksuzni brod, vredan nekoliko miliona evra, nazove upravo po poznatoj hrvatskoj pevačici, piše Kurir.

Jahta „Severina” usidrena je već nekoliko godina u Budvi, a kako se priča, pripada bogatašu iz Moskve, koji je čest posetilac Crnogorskog primorja, ali i veliki ljubitelj lika i dela nesuđene srpske snajke.

Iako je ekipa Kurira pokušala da sazna ime vlasnika velike bele lađe, zaposleni u marini nisu smeli da pričaju na tu temu. Oni su istakli da je on ljubitelj Crne Gore, ali i da za sve ovo vreme nikada nisu videli da je poznata pevačica kročila na brod.

– Jahta je napravljena još 2008. godine, a vlasnik ju je nazvao „Severina” po čuvenoj hrvatskoj pevačici budući da je godinama opčinjen njom. Ime je ispisano ćirilicom. Njena dužina je 47 metara, a širina skoro deset. Jahta ima dve VIP kabine, salone, kancelariju, posebne prostorije za garderobu, kao i luksuzno kupatilo sa tuš-kabinom i malim spa-centrom. U njenom sklopu su takođe bar, sauna, ali i gliser i jedan skuter. Njeno godišnje održavanje košta i do nekoliko stotina hiljada evra – kaže izvor Kurira.

Bogati Rus, saznajemo, do sada nijednom nije ugostio pevačicu na brodu, ali je pokušao nekoliko puta da stupi u kontakt sa njom.

U toku jučerašnjeg dana pokušali smo da stupimo u kontakt sa pevačicom, ali ona ni njeni saradnici nisu odgovarali na pozive i poruke.