SEVERINA NIKAD LEPŠA! Objavila NOVU PESMU i to u duetu sa VELIKIM HRVATSKIM ZAVODNIKOM (VIDEO)

Severina
Promo/Jelena Balić

Severina je danas tačno u podne na svojoj Facebook stranici objavila spot za novi singl 'Unaprijed gotovo'. Pesma koja se zasigurno može svrstati među najljepše balade u Severininoj karijeri, najavni je singl nadolazećeg albuma koji će izaći krajem meseca, a na Severinu je ostavila poseban utisak.

 

– Ova pjesma nije pisana za mene, ali ona je mene čekala. Ona je predivna, emotivna, jednostavna s neobičnim krajem. Napisao ju je Goran Ratković, kompozitor s kojim dosad nisam surađivala, ali sam sigurna da je ova pjesma tek početak naše suradnje. Tekst je napisala moja mila Marina Tucaković, koja svojim talentom i tekstovima uvijek nadmaši samu sebe, a nama nikad ne promaši srčanu aortu. Hvala mom Darku Drinovcu na ovom spotu, ovaj spot sam ja, hvala što me osjećaš. Hvala Matiji Vuici i mom Petru Trboviću na divnoj haljini, Dajani Pajkić, Miji Majhenu, Jeleni Balić… I na kraju, želim s vama podijeliti sreću što je pjevam s mojim prijateljem Petrom Grašom, koji je ovoj pjesmi dodao onaj svoj jedinstveni začin koji nema nitko. Ovom pjesmom proslavljamo punoljetstvo našeg prijateljstva. Uživajte – rekla je Severina.

Kako je, na veliko oduševljenje publike, došlo do ove saradnje, otkrio je Petar Grašo.

– Severina već dugo godina spada u kategoriju mojih najbližih prijateljica s kojom me veže puno divnih momenata i uspomena. Ove godine, kako je i ona kazala, naše prijateljstvo slavi 18. godinu. Tijekom tih godina ljudi su dolazili, odlazili, izmjenjivali lica i strane, a eto mi smo i dalje ostali jednako čistog srca i osmjeha jedno prema drugom, a to nije česta pojava u ovom mutnom bazenu koji neki pametniji od mene zovu – estrada. Biti dio njenog puta i uspjeha svih ovih godina iznimno me raduje i kao glazbenika i kao njenog prijatelja. Ideja da se pojavim u jednom dijelu ove pjesme i dodam dio svoje emocije nastala je, kao i sve dobre ideje, u kasniji noćni sat nakon par čaša malvazije. Sretan sam što je iz toga izašla pjesma koja nije sezonska, već ima sve atribute velike pjesme koja će trajati godinama, kao što traje i njena pjevačica – istakao je Petar Grašo.

Pesma “Unaprijed gotovo” uživo će premijerno biti izvedena u četvrtak, 07. juna, u Zagrebu, na Severininom koncertu povodom otvorenja outlet centra – Designer Outlet Croatia.