SEVERINA U NIKAD VIĐENOM IZDANJU: “Ovo mi je najlepši poklon za rođendan, posle crteža mog sina” (FOTO)

"U ime mafije" roman je tvorca Alan Forda, na čijoj se naslovnici pojavljuje Severina.

Promo/Jelena Balić

Detektiv Finzi odlazi u Sjedinjene Države, jer je njegova sekretarica osvojila putovanje za dvoje u nagradnoj igri. Po dolasku u Njujork svedoči ubistvu te se vrlo brzo nađe upleten u aferu FBI-a i njujorške mafije. Mafijaški boss ga pošalje u potragu za svojim nećakom Čarlijem, koji igra ključnu ulogu u prenosu vlasti sa stare generacije bosova na novu. Potraga ga nanese u Los Anđelas, gde upoznaje zanosnu bluz pevačicu Šeron…

Ovo je sažetak krimi romana “U ime mafije” Luciana Secchia, poznatijeg pod pseudonimom Maks Bunker, strip scenariste, publiciste i novinara, tvorca svetski poznatih italijanskih stripova, od kojih je najpopularniji Alan Ford. Roman je danas ugledao svetlo dana, a lice s naslovne strane je – Severina.

Promo/Jelena Balić

Tim povodom, Severina je danas, na svoj rođendan, na društvenim mrežama otkrila kako je do saradnje došlo:

– Čuj, hani, halo Bing, kako brat? Zvali su iz izdavačke kuće ‘Sandorf’ da bi oni i Max Bunker htjeli da budeš na naslovnici njegovog romana. To je krimić… i da odabereš manekene za detektiva i kriminalca…” – ”Mene zvali? Max Bunker? Alan Ford? ??&€@$£¥€ Snimali smo za par dana… Moja ekipa s kojom snimam i novi album… Detektiv sa šeširom je moj tonski snimatelj Domagoj Perišić, a kriminalac koji sjedi je kompozitor i producent Filip Miletić. A kako su samo njih dvojica bili uzbuđeni… A ja san u žutoj vešti na naslovnoj stranici knjige Maxa Bunkera i pucan od ditinje sriće. Hvala majko što me rodi. Hvala izdavačkoj kući ‘Sandorf’. Hvala Max Bunker, hvala Broj 1, hvala Vam što ste nam uljepšali djetinjstvo, ovo je za mene velika radost i čast… Jer Vaše ime je zlatnim slovima urezano u dnevnik mog djetinjstva. Ovo mi je najljepši poklon za rođendan, poslije crteža mog sina – objasnila je pevačica.