Nakon što je u ulozi carice Priske zavladala svojim rodnim gradom, Severina je zavladala i pozornicom najpopularnijeg splitskog kluba – Vanilla Bar.

 

Period od dve godine, koliko je prošlo od njenog posljednjeg koncerta u Splitu, bio je dovoljan da Splićani pokažu koliko su se zaželeli svoje omiljene pevačice, stoga ni ne čudi da je klub bio premali za sve posetitelje, zbog čega je otvorena pozornica na bazenu letnje terase, koju je do poslednjeg mesta ispunilo nekoliko hiljada ljudi.

Koncert koji je prštao pozitivnom energijom, sjajnom atmosferom, emocijama, ali i Severininim seksipilom, nikoga nije ostavio ravnodušnim.

 

Foto: Promo/Damira Kalajžić

Uz dobro poznate hitove poput Uno momento, Bred Pit, Italiana i najnovijih – Sekunde i Silikoni, obožavatelji su sa nestrpljenjem dočekali i one nešto sporije, dalmatinskog šmeka –  ‘Virujen u te’ i ‘Dalmatinka’, tokom kojih je nastao prizor za pamćenje.

Čak dva i po sata trajao je presek najvećih hitova u kombinaciji sa sjajnom interakcijom s publikom, a ovacije na kraju koncerta svedoče o neraskidivoj vezi Severine i njenog rodnog grada.

 

Foto: Promo/Damira Kalajžić

Samo dan posle, Severina je ispunila i virsku rivu, gde je zatvorila popularnu i tradicionalnu manifestaciju ‘Virsko ljeto’.loading...