SEVERININA OPROŠTAJNA PORUKA: “Kad ponovo stanemo na binu, sviraćemo majstore i dalje u tvojim bojama” (FOTO)

Pevačica se oprostila emotivnim rečima!

printscreen

Severina Kojić oprostila se od bliskog prijatelja kojeg je izgubila, rediteja rasvete Reni Rasoa.

Reč je o čoveku s kojim je popularna pevačica srađivala, a koliko su bili bliski potvrđuje i emotivna objava na njenom Instagram profilu koju mu je posvetila.

Znate ono svetlo što me obasjavalo na bini, svetlo prekrasnog spektra boja. Moj Reno me bojio tim svetlima i svojom duhovitošću već 15 godina je… Rasveta je kao čovek; ponekad si sjajan, ponekad zbog kontra svetla se vidi samo obris, crvena je strastvena, plava melanholična, žuta je sunčana, narandžasta radosna… sve te boje je nosio u sebi – započela je Seve.

Njegova je rasveta bila nasmejana, bio je najbolji majstor rasvete, ali više od toga – bio je predivan čovek i prijatelj. Grlio me nakon svakog koncerta i komentarisao iste… Crnu nikad nije upalio… Nije bila uopšte njegov stil… Ali za moj bend i mene, više nema našeg čarobnjaka da nas prošara svojim bojama… – napisala je ona i dodala:

Velika praznina… Bol jači od suza… Gubitak nekog mog… Juče je upalio crnu… Prvi put… Valjda da vidi kako izgleda… Ali, od gore kad nas ponovo obasja naš Reno, kad ponovo stanemo na binu, sviraćemo majstore i dalje u tvojim bojama. Počivao u svetlu… i miru. Volim te – zaključila je pevačica emotivnu objavu.

View this post on Instagram

A post shared by Severina (@severina)