Sve to na pozornici u obliku dijamanta, najsavremenijeg i svetskog standarda, koja skriva brojna iznenađenja za publiku. Na njoj se, uz Severinu, izmenjuje čak 16 plesača s 20 koreografija, svira 15 muzičara, kao i članovi simfonijskog orkestra.

Tako je na najspektakularniji mogući način premijerno, prvim koncertom u sklopu turneje, predstavljeno sve ono na čemu je proteklih meseci, na čelu sa Severinom, radilo čak 100 ljudi, među kojima posebne zasluge nose još i talentirani slovenski redatelj Nejc Levstik, poznat po dosad brojnim uspješnim inozemnim projektima, koreograf Matic Zadravec, s kojim je Severina surađivala i na prethodnoj ‘Dobrodošao u klub’ turneji, dizajner kostima Peter Movrin, koji je u svojoj karijeri imao prilike raditi za velika imena poput McQueena, Miu Miu, Beyonce, Lady Gage, Björk, a ovom prilikom je snage udružio s takođe uspešnim dizajnerom Metodom Črešnarom, zatim light manager Črt Birsa, koji je rasvetom dao posebnu čar svemu onome što se događalo na pozornici, koju je posebno za ovu turneju osmislila scenografkinja Greta Godnić.

Ova magična noć, u obliku koncerta koji nadmašuje sve do sada viđeno, nastavlja se već sledeće subote, 23. novembra u Beogradu, zatim u Zagrebu 07. decembra te Ljubljani 21. decembra.

Ulaznice za koncert u Zagrebu su u prodaji putem sustava Eventim.hr, za koncert u Beogradu putem Tickets.rs, a za koncert u Ljubljani putem Eventim.si.