SEVNULA GUZA: Kiju Kockar brutalno isprozivali zbog skandaloznog autfita u emisiji (FOTO)

Trik je u tome što su i bluza i pantalone bili potpuno providni.

printscreen/youtube

Pobednica “Zadruge” Kija Kockar sinoć je šokirala gledaoce, izborom odeće i celokupnom pojavom u emisiji Ognjena Amdidžića.

Naime, Kockareva se pojavila u tako reći donjem vešu, grudnjaku i minimalnim tangama, ali je zato nosila bluzu koja otkriva stomak i duboke pantalone od istog materijala, ljubičaste boje. 

View this post on Instagram

🌍

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar) on

Ovaj njen izbor napravio je veliku pometnju na društvenim mrežama, a mnogi fanovi su razočarani ovim njenim postupkom, što su joj jasno stavili do znanja na Instagramu, upravo kao komentar na fotografije koje su nastale sinoć u toku emisije, a koje je Kockareva objavila na svom nalogu.

View this post on Instagram

there’s broken silence by thunder crashing in the dark ⛈

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar) on

Zašto si od onako divne dame postala ovako jeftina? Kao starleta, imala si stajling kao Stanija onomad sa tobom u emisiji. Šteta – glasio je jedan od komentara.

Malo degutantno, posebno pozadina, mislim da si ti ti bila svesna da ti ovo nije trebalo. Ostani dama do kraja – jedan je od komentara.

Ružno je. Kija je lepa i zgodna i meni je baš draga, ali obukla se vulgarno i ružno, a šiške joj nikako ne stoje – brutalno je prokomentarisala žena na mrežama.