Mlada Zvezda Granda na jedno veče ušla u ‘Parove’ i sve zasenila svojom lepotom

Mlada pevačica, Zvezda Granda, Andreana Čekić prošle nedelje je jedne večeri pevala u rijaliti šou „Parovi". Pored njenog glasa i savršenog izgleda, pažnju je najviše privukla Andreanina frizura za koju je bio zadužen najbolji beogradski frizer Peđa Božić.

 

Peđa ju je sredio tako da je sve ostavila bez daha!

Mlada pevačica Andreana Čekić ističe da se u vili predivno provela i da joj je bilo veoma drago kada su je organizatori pozvali da na jedno veče uđe i upozna takmičare.

– Najmanje su mi se dopale Ružica i Tijana, zato što su se “častile” jako ružnim rečima. Smatram da se mogu i kulturnije svađati. Pored Gastosa i Tome, najviše mi se dopala Maca. Mislim da je iskrena i da nije loš čovek – priča Andreana svoje impresije nakon jedne večeri koje je provela u “Parovima”.

Svi su primetili savršen stajling i izgled mlade pevačice, a naročito su oduševljeni bili frizurom za koju je zadužen bio najbolji beogradski frizer Peđa Božić.

– Moj novi stajling je svakako izazvao sjajne rekacije. Neko od učesnika je izjavio da sam im sa ovim bojama “donela proleće” – kaže lepa pevačica.

 

Ušla bih u “Parove” ako bi sa mnom bili Peđa Medenica i Đani

Na pitanje da li bi, posle ovog iskustva, i ona ušla u parove, mlada pevačica odgovara potvrdno, ali dodaje da bi imala “neke uslove”.

– Učestvovala bih samo ako sa mnom uđu Peđa Medenica i Đani. To su najluđi likovi koje poznajem. Sa njima ni na Marsu ne bi bilo dosadno – ističe mlada Zvezda Granda.

Inače, Andreana ove nedelje snima novi spot za novu pesmu, a Peđa će ponovo biti zadužen za njen izgled. Jedva čekamo da vidimo šta je tandem spremio.