BRITNI SPIRS U GRADU GREHA: Pop zvezda ugovorila nove nastupe i dobiće ŽESTOKU LOVU za njih

Britni Spirs najavila je novi šou, sa kojim će od februara nastupati u Park teatru u okviru Park MGM rizorta u Las Vegasu.

Britni Spirs
print screen/instagram.com/britneyspears

Pop zvezda novu eru, pod nazivom Britney: Domination, najavila je paradom održanom u Gradu greha, kao i specijalnom video projekcijom na zidovima rizorta u kome će pop princeza nastupati.

Srećna sam što se vraćam mom drugom domu, Las Vegasu! Radim na novom šou i jedva čekam da ga moji fanovi vide. Biće zabavno da se opet nađem na sceni i jedva čekam da nastupam u Park teatru – rekla je Spirsova u saopštenju za medije.

A novim nastupima, Britni će još jednom potvrditi svoju dominaciju među pop zvezdama: kako pišu američki mediji, ona će zarađivati 507.000 dolara po koncertu, a imaće i procenat od prodaje karata i robe sa njenim likom.

Dogovor koji je njen tim sklopio sa Park MGM rizortom garantuje joj više od pola miliona dolara po koncertu, ali i veliku zarade od karate, robe sa njenim likom i drugih stvari. Britni je već dokazala da može da prodaje koncert za koncertom u Las Vegasu, što je njen tim iskoristio u novim pregovorima – kaže izvor.

Do sada je najplaćeniji izvođač u Las Vegasu bila Selin Dion, koja po koncertu u ovom gradu inkasira 476.000 dolara.

Britni je do decembra nastupala sa šouom Piece of Me, koji je završen nakon četiri godine.