CRNI BILI, KAKAV SI TO ČOVEK: Čuveni roker NIJE PROVEO NOĆ sa obožavateljkom i ona ga zbog toga TUŽI!

Izgleda da Bili Ajdol baš i ne zna kako bi trebalo da se ponaša pravi ljubavnik... Poznati roker bi upravo zbog toga uskoro mogao da se nađe pred sudom, i to na osnovu pomalo bizarne optužbe jedne njegove obožavateljke.

Wikipedia

Izvesna Džulijana Berg, koja je prisustvovala Bilijevom koncertu, održanom u Las Vegasu u oktobru 2016. godine, tvrdi da ju je pevač pozvao na druženje posle koncerta sa namerom da odvede u hotel i provede noć u “druženju” sa njom.

Međutim, prema sudskim dokumenatima do kojih je došao sajt TMZ, Bergova tvrdi da je, posle kraćeg susreta, Ajdol nestao. Ne navodi se da li je, tokom susreta, između obožavateljke i njenog idola došlo do bilo kakve interakcije.

Bergova navodi da ju je, kada se nakon koncerta pojavio iza scene, Bili Ajdol samo pozdravio i otišao dalje sa svojim muzičarima.

Razočarana obožavateljka sada tuži slavnog rokera navodeći da nije imala novca, budući da je očekivala da će noć provesti u Bilijevoj hotelskoj sobi. Ali pošto se to nije dogodilo, nije imala novca sa sebi priušti smeštaj.

Zato sada tuži pevača zahtevajući odštetu za troškove koje je imala. Džulijana od Bilija potražuje novac koji je potrošila na za kartu za koncert i za troškove puta, ali zahteve i novčanu nadoknadu za “izuzetan duševni bol” koji je pretrpela.

Oglasili su se i advokati Bilija Ajdola navodeći samo da su optužbe obožavateljke neosnovane.