DA LI JE LEPŠI STAS ILI GLAS: Pevač snimio duet sa SINOM i skoro OSAM MILIONA ljudi je van sebe od sreće! (VIDEO)

Za oca je već poznato da je jedan od najboljih pevača na svetu, a vokalne sposobnosti njegovog sina tek će nas oduševiti. Osim toga, obojica izgledaju fantastično!

YouTube PrintScreen

Da Andrea Bočeli ima božanstven glas već dugo nije tajna, a u poslednje vreme slavni tenor nastoji da se približi novim tendencijama muzike. Upravo zato snimio je nedavno sa Edom Širanom duet njegove pesme Perfect u italijansko-engleskoj verziji. Britanska publika za taj podvig nagradila ga je i Brit “Icon” nagradom.

Na novom albumu zasigurno će se naći i najnovija pesma, objavljena pre svega nekoliko dana. Pesma se zove Fall On Me, a Andrea ju je otpevao s Mateom Bočelijem, svojim 21-godišnjim sinom. Stas i glas Bočelija juniora pravo je iznenađenje!

Iako nas je hit s ocem baš iznenadio, čini se da je muzički uspon mladog Bočelija započeo već davno. Sam otac je izjavio da mu je muzički gen naprosto ugrađen s rođenjem. Ipak, Mateo nije jedino dete koje je nasledilo očev muzički talenat. Nadaren je i drugi sin Amos koji će takođe gostovati na očevu novom albumu, ali u ulozi pijaniste. Mateo i Amos Andreini su sinovi iz prvog braka s Enrikom Ćenzati.