DALI SKORO POLA MILIONA EVRA ZA VENČANJE: Prija i Filip rešili gde će na MEDENI MESEC

Aleksandra Prijović stala je na ludi kamen proteklog četvrtka i rekla „da“ svom izabraniku Filipu Živojinoviću.

Instagram.com/aleksandra__official

Mladenci su prvu bračnu noć proveli u prestoničkom hotelu, a za razliku od većine onih koji dan nakon venčanja odlaze na medeni mesec, Aleksandra i Filip su morali da odlože to putovanje.

Naime, Prija ima veliki broj zakazanih nastupa koje mora da ispoštuje, te s tim u vezi nije mogla da organizuje odlazak na medeni mesec.

Kako VIP saznaje, kumovi bračnog para Jelisaveta i Miloš Teodosić predložili su Aleksandri i Filipu, da bi najbolje bilo da nakon obaveza koje imaju dođu kod njih u Los Anđeles.

Priji se dopala ta ideja, pa je u dogovoru sa Filipom odlučila da prihvati poziv. Ona i Jelisaveta se odlično slažu, pa su već isplanirale šta bi mogle da obiđu, koje butike da posete, tako da ovo neće biti klasično bračno putovanje – kaže izvor za VIP.

Unbreakable…

A post shared by Filip Zivojinovic (@carpediem_fbz) on

S druge strane, Aleksandra će nakon boravka u Americi zajedno sa Filipom otputovati na Maldive.

S obzirom na to da nisu mogli da odbiju poziv kumova, njih dvoje su rešili da nakon povratka iz Los Anđelesa, otputuju u toplije krajeve. Odabrali su Maldive, jer su tamo već boravili zajedno sa celom porodicom Živojinović, a ovoga puta Aleksandra i Filip žele da se osame – kaže naš izvor.

Svadba godine, kako su je mnogi najavljivali, i te kako će biti događaj koji će se prepričavati u narednom periodu. Mlada je nosila luksuznu venčanicu brenda „Dior“, dok je Filip imao strukirano crno odelo. Žurki, koju su organizovali nakon opštinskog venčanja, prisustvovalo je preko 900 zvanica, a slavlje je trajalo do jutra.

Forever. ❤️ @carpediem_fbz

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) on