DANAS JE SVETSKA ZVEZDA, A ŽIVOT JOJ NIJE BIO LAGAN : Bila je prisiljena da bude STRIPTIZETA, bivšeg dečka pamti samo po NASILJU!

Iako zahvaljujući roditeljima ima umetničko ime Kardi, odnos s njima nikad nije bio sjajan. Krila je istinu od majke, a kad joj je priznala da je striptizeta, posvađale su se i nikada više nisu progovorile.

printscreen/youtube

Na 61. dodeli Gremi nagrada, Kardi Bi (26) ušla je u istoriju kao prva američka reperka koja je osvojila zlatni gramofon za najbolji rep album godine. Iako joj spotovi na Jutjubu broje i milijarde pregleda, nije joj uvek sve išlo po planu.

Život joj nije bio lagan. Odrasla je u Bronksu u Njujorku, a kao mlada devojka novac je zarađivala radeći kao striptizeta. Kardi, kojoj je pravo ime Belkalis Marlenis Almanzar, kaže da je bila prisiljena to da radi, inače bi kao brojni njeni prijatelji završila na ulici.

Iako zahvaljujući roditeljima ima umetničko ime Kardi, odnos s njima nikada nije bio sjajan. Kad je mami priznala da je striptizeta, posvađale su se i nikada više nisu razgovarale.

Ranije nije mogla da se pohvali ni ljubavnim životom jer bivšeg dečka Tomija pamti samo po nasilju koje je pretrpela od njega. Kad su raskinuli, probila se na muzičkoj sceni. Tada su usledile brojne estetske operacije kako bi bolje izgledala i izgradila profesionalnu karijeru.

Kada je bila na vrhuncu slave, u njen život ušao je reper Ofset (27). Ubrzo su se venčali i dobili ćerku Kulture. I njih dvoje su imali uspone i padove pa su se razveli posle 15 meseci braka jer su se u medijima pojavile poruke u kojima je Ofset pokušavao da dogovori seks u troje.

Međutim, mediji pišu da se par ipak pomirio.