DIVA PONOVO NA RUŽIČASTOJ TELEVIZIJI: Jelena Karleuša se vraća na Pink!

Da li ste ovo očekivali?

jelena karleuša
instagram.com/karleusastar

Jelena Karleuša će posle pet godina ponovo gostovati u emisijama na Pink televiziji.

Kako Srpski telegraf saznaje, pop diva je izgladila odnose sa čelnicima televizije, sa kojima je dogovorila učešće u najgledanijim emisijama, kao i pojavljivanje u najgledanijem rijaliti- programu na Balkanu “Zadruzi 2“.

Jelena i Željko Mitrović su proveli dva sata u razgovoru. Ona mu je rekla sve što je imala, dok je on njoj izneo razloge zbog kojih je odlučio da je skine sa programa. Oboje su svesni da trebaju jedno drugom, Jelena je šoumen i utiče na gledanost, dok je za njenu karijeru jako važno da se pojavljuje na najgledanijoj televiziji na ovim prostorima – govori dobro obavešten izvor i dodaje:

Pružili su ruku pomirenja jedno drugom i dogovorili dalju saradnju. Jelena će i dalje biti stalni član “Zvezda Granda”, ali će se pojavljivati u najgledanijim emisijama na Pinku. Dogovorili su čak i njeno gostovanje u rijalitiju “Zadruga 2”, gde će učestvovati kao specijalni gost – završava priču izvor.

Da su odnosi na relaciji Karleuša-Pink izglađeni govori i činjenica da je produkcija pre nekoliko večeri zadrugarima pustila pesmu Jelene Karleuše “Ko ti to baje”, uz koju su đuskali Luna Đogani i Nataša Moskva, što do sada nije bio slučaj.

Podsećanja radi, problem između Karleuše i Pinka nastao je nakon njene izjave da čelnici te televizije, kao i “Granda” tretiraju svoje pevače kao stoku. Tada je uredništvo Pinka odlučilo da više ne protežira Karleušu kroz emisije, dok je “Grand” tu situaciju iskoristio i angažovao je kao člana žirija u popularnom takmičenju mladih talenata “Zvezde Granda”.