GDE SU I ŠTA RADE DAJANINI KUMIĆI? Princeza je kristila 17 dece, a neka od njih danas vode NEVEROVATNE ŽIVOTE (FOTO)

Princeza Dajana, poznata kao veoma brižna i emotivna osoba koja ništa nije mogla nikome da odbije, za života je bila kuma na krštenju čak 17 dece. Iz njihove perspektive, imali su najbolju kumu na svetu - za svaki praznik slala je čestitke sa lepim željama, poklone, kad ih vidi delila bi im važne savete i lekcije o životu... Da li su je poslušali?

Dajana Spenser
Wikipedia/Gegodeju

Ko su oni uopšte i čime se bave? Da li je princeza Dajana uspela da njih usadi makar deo svojih načela?

Ovo su svi kumići princeze Dajane:

Lejdi Edvina Snou (36)

Sa smrću oca, vojvode od Vestminstera, Lejdi Edvina postala je bogata naslednica, a po prefesiji je advokat. Radi u svojoj struci i udata je za TV voditelja Dena Snoua.

Lejdi Aleksandra Huper (35)

Kumica princeze Dajane danas je direktorka jedne konsultantske firme. Studirala je teologiju na Oksfordu i međunarodnu bezbednost na univerzitetu Džordžtaun u Americi. Priča se da je princ Vilijam davno gajio simpatije prema njoj. Udala se 2016. godine za Tomasa Hupera, vlasnika onlajn kompanije za matematičku organizaciju i rodila mu je sina Iniga.

Suzi Kazalet (34)

Ćerka Dajanine prijateljice iz detinjstva Izabel Dauni. Studirala je na prestižnom njujorškom koledžu, vratila se u Britaniju i u Londonu otvorila svoju firmu koja se bavu uređenjem enterijera.

Thanks for having us @kartell_official To celebrate the talents of @franhickman ❤️

Објава коју дели Sussy Cazalet Design (@sussycazalet) дана

Kamila Širli Bevan (33)

Ćerka Sofi Kimbol, školske drugarice princeze Dajane. Udata je za Čarlija Širli Bevana, vrhunskog lovca iz engleske grofovije Nortamberland, piše Dejli mejl.

Princ Filipos (32)

Najmlađe dete kralja Konstantina i kraljice Ane Marije od Grčke. Obrazovao se u Londonu i Vašingtonu, nije oženjen i trenutno živi u Njujorku, gde radi kao finansijki analitičar u kompaniji Ortelius Capital, koju je osnovao grčki princ Pavlos.

Leonora Lonsdejl (31)

Ćerka Laure Londsdejl, Dajanine školske prijatejice i cimerke. Ona je danas filmska direktorka i udata je za producenta Džeka Sideja.

Leonora Lonsdale breaks through to Cannes’ Film Festival! 👅🎞💪 . Debut ‘Breaking Through the Lens’ initiative selects 15 prominent women directors to pitch their film to financiers and executives, keen to invest in and celebrate female talent. 🙌😍🙌 . Leonora will be pitching an adaptation of her short film ‘Beast’, a gothic fairytale that follows 3 generations of women dealing with the aftermath of divorce. “It’s also coming at a great time when there’s so much heat on the subject of women in film. And, as this industry is hellishly competitive, having the opportunity of putting your project before financiers ready and willing to engage gives us exactly what we’re after, the chance to work.” . Good luck Leo, your talent is natural, you’re an absolute STAR and it’s NO surprise to us that executives are fighting over a chance to work with you 😉 💪👐 ⭐️ For your chance to work with Leo, visit her work on her reel: www.lief.london & get in touch👆👐 ⭐️ x Lief #Cannes #BreakingThroughTheLens #LeonoraLonsdale #FemaleFilmmaker #cannesfilmfestival

Објава коју дели Lief (@we.are.lief) дана

Džejk Voren (31)

Sin kraljičinog menadžera Majkla Vorena i jedan od najbližih prijatelja princa Vilijama i princa Harija. Oženjen je joga instruktorkom Zoe Stjuart, s akojom ima dvogodišnju ćerku Zejli, koja je bila najmlađa deveruša na venčanju svog kuma – princa Harija i njegove supruge Megan Markl.

Lejdi Meri Luiz Velesli (31)

Ćerka devetog vojvode od Velingtona i nećaka Lejdi Džejn Velesli, koja je bila jedna od potencijalnih supruga za princa Čarlsa. Nije udata, završila je engleski jezik na Univerzitetu Oksford. Dva puta je pozirala potpuno naga umetniku Hauardu Morganu.

Džordž Frost (30)

Sin pokojnog TV voditelja ser Dejvida Frosta i Lejdi Karine, sestre vojvode od Norfolka. Izumitelj je specijalne vrste ruma i bavi se prikupljanjem prihoda za istraživanje hipertrofične kardiomiopatije, retkog srčanog oboljenja od kojeg je preminuo njegov brat u 31. godini, dok je trčao.

Benjamin Semjuel (29)

Sin Dajanine bliske prijateljice Džulije Semjuel. Osnivač je dečje ustanove u kojoj radi kao teraput sa mališanima koji su pretrpeli veliki gubitak.

Edvard Vindzor (29)

Unuk vojvode od Kenta, čiju će titulu jednom naslediti. Po struci je finansijski analitičar i važi za najinteligentnijeg člana britanske kraljevske porodice. Jedan je od najpoželjnijih neženja u Velikoj Britaniji.

Džek Bartolomju (28)

Sin Dajanine cimerke i veoma bliske prijateljice Kerolin Prajd i njenog muža Vilijama Bartolomjua. Radio je kao konobar i barmen, sve dok nije i sam ušao u svet proizvodnje pića. Danas drži svoju prodavnicu vina.

Antonija Trouver (28)

Ćerka Dajanine školske drugarice i veleposednika Odlija Tvistona Dejvisa. Studirala je biologiju i imunologiju na Univerzitetu Bristol, a udata je za menadžera jedne velike kompanije, Edvarda Trouvera.

Džek Fokner (27)

Sin još jedne Dajanine školske drugarice. Oženjen je pukovnikom Simonom Foknerom.

Antonija Harington (26)

Princeza Dajana bila je svedok na venčanju Džonatana Haringtona i Suzan Fenvik, a kasnije je i krstila njihovu ćerku Antoniju, koja je danas učiteljica u osnovnoj školi i džokej.

Dejzi Somes (26)

Praunuka Vinstona Čerčila. Inteligentna, hrabra, ljubitelj konja i Safarija u Keniji. Njena majka je bila dobra drugarica pokojne princeze.

CON’s CABS: airport drop offs & transfers. 5* service.

Објава коју дели Daisy Soames (@daisysoames) дана

Domenika Loson (23)

Kada se Domenika rodila, princeza Dajana se sama ponudila da joj bude kuma, jer je obožavala njenu majku Rozu Monkton, sa kojom je bila veoma bliska, naročito u poslednjim danima svog života. Domenika ima svoj kafić i trening centar za mlade ljude koji imaju poteškoće u učenju.