IZNENAĐENJE ZA SLUŠAOCE: Dve pesme premijerno na RADIJU S, Leksingtonci nas zavode, a Amidžić sarađuje sa Palketom! (VIDEO)

Ovo leto će biti obeleženo hitovima!

Promo

Danas je Ognjen Amidžić na Radiju S1 premijerno predstavio pesmu “Bumerang” koju je uradio sa Palketom iz grupe Đans.

Ognjen je rekao:

Radio sam već na radiju, super mi je osećaj kad dođem ovde na Radio S, posebno što smo ranije sarađivali na dva vaša Radijska festivala u Sava centru.

Što se tiče pesme Bumerang, obično planira da izbaci pesmu na kraju sezone svoje emisije ‘Ami Dži šou’ što je uradio i ovog puta. Sam je napisao muziku i tekst, a Marko Kon je uradio aranžman. Kaže da je pesmu napisao lagano, uz gitaru i sve vreme je u glavi imao regeton, koji je sad svetski trend.

Ognjen je objasnio:

Izbegao sam autotjun koji je sad vrlo popularan. Meni to zvuči smešno, ali sam svestan da je to vrlo popularno među mlađom generacijom.

Spot izlazi uskoro. Otkrio je na Radiju S da je mislio za vreme snimanja da će čak dobiti tuberkulozu, jer je tokom hladne noći morao da leži u kadi punoj vode, potpuno obučen. Ali kaže da je vredelo jer će spot biti fenomenalan.

Na pitanje voditeljke Radija S, Natalije Milosavljević, da li je njegov sin Matija spreman možda za Pinkove zvezdice, kaže:

Ima sluha, lepo pevuši, ali mislim da je još mali da bi ušao u šou biznis.

Za kraj je dobio poklon od Radija S. Pošto je poznat po tome da nosi najluđe i najšarenije čarape, ekipa ove radio stanice mu je poklonila upravo nekoliko pari po svom izboru, na šta se Ognjen prilično oduševio.

Pogledajte Amidžićevo gostovanje na Radiju S:

Druga premijera je bila na Radiju S3. Lexington bend je predstavio letnji hit Inkognito.

Gitarista Miloš Vuksanović Vuksa je rekao da su pesmu pripremali od Nove godine. Moderan je fazon, brza je pesma, zavodljiv tekst, spot  je lep i šaren, taman za leto, pa još kad se na to doda da su autori muzike i teksta, Đala i Buba – hit je siguran.

Promo


loading...