KARLEUŠA IMA VELIKE PLANOVE: Želi da kupi Brenin “GRAND”, a današnju muzičku scenu nazvala “MEGA SRA*EM”!

Jelena Karleuša planira da s mužem Duškom Tošićem, koji će ubuduće u kineskom fudbalskom klubu Gvangdžu godišnje zarađivati 5,8 miliona evra, kupi "Grand produkciju" od Saše Popovića i Lepe Brene.

Karleuša
Instagram/karleusastar

Pevačica je ubeđena da će napraviti svetsku produkciju, koja će iznedriti velike zvezde, baš kao što to čine naši susedi.

Albanci su od Rite Oro i Due Lipe napravili svetski slavne pevačice, a Rumuni su “lansirali” atraktivnu Inu, koja je nedavno nastupila i u Beogradu. JK smatra da i mi možemo da pravimo zvezde koje će biti poznate van Balkana.

Ozbiljno razmišljam o ideji da kupim “Grand” i bavim se producentskim poslom. Uz Zorana (prim. aut. Zoran Birtašević, portparol Jelene Karleuše) to bi bila ozbiljna priča. Pogledajte Albance, Bugare, Rumune… Rade svetsku priču. Zašto ne bismo mogli i mi? – napisala je Jelena na Tviteru.

Karleuša je uz to iznela i svoje mišljenje o sve popularnijoj “autotjun” muzici.

– Na domaćoj muzičkoj sceni trenutno vlada bosansko jamajčanski rep regeton autotjun treš sa mašenjem padeža i akcenta i uz dodatak srpskog folk triler-kurblanja. Ukratko MEGA SRA*E koje će trajati još mesec dva i kraj – napisala je Jelena.loading...