MELANIJA TRAMP DOLAZI U SRBIJU? Prva dama Amerike oduševljena NADOM MACUROM, dopisuju se preko neta!

Neočekivano poznanstvo!

Dnevno.rs/Kolaž

Doskorašnja portparolka Hitne pomoći i TV izveštač Nada Macura stupila je u kontakt sa suprugom američkog predsednika Donalda Trampa, prelepom Melanijom, koju sada želi da dovede u Srbiju.

Oduševljena sam što smo Melanija i ja stupile u komunikaciju. Prvo me kontaktirao njen pres tim na Tviteru, a onda sam na mejlu videla pisamce, koje me je veoma iznenadilo kad sam otvorila. Melanija mi se lično obratila i pitala me je odakle sam i šta je moje zanimanje – otkriva za “Blic” Nada Macura, najeksponiranija doktorka u Srbiji.

Iako je Melanija dosta mlađa od nje, fascinaciju prvom damom Amerike Nada Macura ne krije.

Mi se već neko vreme međusobno pratimo na društvenim mrežama. Mene oduševljava njen modni stil i to što je uvek odevena shodno prilici. Sviđa mi se kako izgleda, kako se oblači i šminka, ali i kako se ponaša. Bavi se humanitarnim radom i vrlo je aktivna i nije u senci poznatog muža – ispričala je Nada Macura.

Objašnjenje zašto se baš njoj obratila Trampova supruga, Nada nalazi u svojim javnim nastupima i tome što je Melaniju isticala i spominjala govoreći o Americi.

Kad sam izveštavala iz Vašingtona, stalno sam govorila i o Melaniji, jer znam da je interesantna ne samo nama, nego i celom svetu. Ona je verovatno to čula od svog tima i nekog bliskog njoj koje to mogao da joj prenese i zato me je kontaktirala – kaže Nada Macura.

Doktorka koja odskoro izveštava za TV Prvu otkriva i šta je napisala u svom odgovoru suprugi predsednika SAD.

Melaniji sam sve detaljno opisala ko sam i čime se bavim, o svom trenutnom angažmanu na televiziji, kao i o obavljanju dužnosti potparola duže od deset godina, o svojim putovanjima u Ameriku i izveštavanju odande, ali i o tome zašto mi se sviđa ona kao osoba – iskrena je doktorka.

Inače, Nada Macura namerava da ponovo piše Melaniji, a volela bi i da je ugosti u Srbiji.

Sigurna sam da ćemo nastaviti komunikaciju Melanija i ja, a nameravam da joj predložim da se vidimo kada budu u ovom delu sveta Donald i ona. Ponudiću se da budem njen domaćin – završava priču Nada Macura.loading...