MUŠKI HIT NA ŽENSKI NAČIN: Jelena Tomašević u projektu Radija S obradila “LJULJAJ ME NEŽNO” (VIDEO)

Jelena Tomašević ponovo u projektu Radija S!

Promo

Jelena Tomašević je na Radiju S premijerno predstavila obradu Olivera Mandića ‘Ljuljaj me nežno‘ u okviru projekta ‘Zvezde pevaju zvezde 3‘.

Učestvovala je već u ‘Zvezde pevaju zvezde 1’ sa obradom Bijelog dugmeta ‘Bitanga i princeza’ i kako je rekla voditeljka Radija S, Natalija Milosavljević, to je možda najuspešnija obrada u sva tri izdanja ovog projekta do sad.

Toliki uspeh uopšte nisam očekivala. Isprva mi je bio problem da kao žena pevam o bitangi i princezi, a nisam ni želela da se poredim sa Bebekom i njegovim pevanjem. Ali upravo je poenta ovog projekta Radija S da svaki pevač ima mogućnost da otpeva legendarne hitove na svoj način. Imala sam sreću da publika zavoli ovu moju verziju, a ja je i dalje pevam na svojim nastupima i reakcija je uvek fenomenalna – kaže Jelena.

Učestvovala je i u projektu Radija S ‘Pet veličanstvenih’ sa pesmom ‘Život u koferima’ koja je takođe odlično prošla, kao i sve njihove saradnje.

Nadam se da ću imati sreće i sa ovom pesmom. Vrlo rado sam pristala da učestvujem i u ‘Zvezde pevaju zvezde 3’. Opet sam izabrala mušku pesmu, stvarno nemam neko logično objašnjenje za to. Potpuno normalan izbor mi je bio Oliver Mandić. Na ovaj način pokazujem podršku vremenu kad se stvarala ovakva legendarna muzika, a Oliver je vrlo rado dao pristanak da obradim njegov hit.

Otkrila je da je jedno vreme pokušavala da se dogovori sa Oliverom da snime duet, ali jednostavno nisu uspeli da usklade obaveze, pa je ovo jedan divan način da bar ovako ostvare saradnju.