NE KRIJE SIMPATIJE PREMA PRINCEZI: Kraljica Elizabeta i Megan Markl bliske su zbog ovog razloga (VIDEO)

Od trenutka kada je Amerikanka Megan Markl, sada već vojvotkinja od Saseksa, postala deo britanske kraljevske porodice, iznenađuje njena bliskost sa kraljicom.

printscreen/yotube.com/Time

Prvi javni događaj na kome su se zajedno pojavile, i to samo njih dve, privukao je veliku pažnju javnosti zbog tadašnjeg izuzetnog raspoloženja kraljice. Širok osmeh na njenom licu nije bilo teško ne primetiti.

Prema izvorima bliskim kraljevskoj palati, kraljica Megan vidi kao savršenog novog člana porodice, koju ona želi da modernizuje.

Nekadašnji član osoblja Bakingemske palate Kolin Haris kaže da kraljica nastoji da modernizuje porodicu, da ih javnost ne gleda kao „uštogljene i nepodložne promenama“. A nekadašnja glumica je pravi način da se to nastojanje i pokaže.

Njen dolazak je dokazivanje koliko je britanska kraljevska porodica otvorena. Prvi korak za to bilo je venčanje princa Vilijama i Kejt Midlton, devojke iz srednjeg građanskog staleža. Haris, nekada i član medijskog tima kraljevske kuće, kaže da je ulazak Megan Markl u ovu porodicu samo dodatni, veliki, korak napred. Naglašavanje zvanične kraljičine dobrodošlice Megan jasan je kada se razmotri ovakav potez.

Zato Megan Markl nije morala da potpiše predbračni ugovor, uprkos bogatstvu princa Harija od 30 miliona funti.