NE ŽALI NI DINARA: Anastasijina prva pesma ima skoro TRI MILIONA PREGLEDA, a evo KOLIKO NOVCA je dala za spot!

Anastasija Ražnatović objavila je svoju prvu pesmu „Savršeni par“, a kako „Alo!”“ ekskluzivno saznaje, ona je za ovaj projekat iskeširala 15.000 evra.

Anastasija Ražnatović
Instagram.com/raznatovicanastasija

Kako izvor tvrdi, Ražnatovićeva je i pre snimanja tačno znala šta želi, zbog čega nije žalila para da to i dobije.

“TI I JA SMO HAOS I RED”: Anastasija je danas objavila PRVU PESMU i fanovi su VAN SEBE OD SREĆE (VIDEO)

Pre nego što je i krenulo snimanje spota, Anastasija je do detalja znala kako želi da čitav projekat izgleda. Zaista je cela ekipa bila iznenađena što se na prvom sastanku sa produkcijom ponela kao organizator cele priče i sve do detalja objasnila kako želi da izgleda spot. Kada je na kraju sve stavljeno na papir, računica je bila jasna. Ona je morala da iskešira 15.000 evra da bi sve izgledalo savršeno – kaže izvor i otkriva da tolika suma mladoj pevačici nije predstavljala problem, budući da je godinu dana štedela od svoje zarade.

REČI KOJE SU SVI ČEKALI: Evo šta CECA kaže o ANASTASIJINOJ prvoj pesmi! (FOTO)

Iako većina misli da joj je celi spot platila Ceca, dobar deo novca dala je i Anastasija, koja je godinu i nešto dana štedela pare. U dogovorima je sve vreme učestvovala i njena porodica, a objasnili su joj da ne treba da brine oko finansija, te da će joj oni u svemu pomoći, ali je ona bila uporna u tome da želi sve sama – priča izvor i dodaje da je naslednica folk dive dodatno iskeširala nekoliko hiljada evra za angažman atraktivnog manekenka.