NEDA UKRADEN VOLI ŽIVOT: A volećete ga i vi kad čujete njen NOVI LETNJI HIT (VIDEO)

Kalendarski smo u leto i te kako zakoračili, a sa njime je došlo vreme za pesme koje će se narednih meseci pevati i slušati na svakom koraku.

Promo/Andreja Damnjanović

Neda Ukraden poznata je po tome što se njena muzička iznenađenja iščekuju u celom regionu, a i šire. Tako je i ovaj put.

Pevačica koja je ove godine zlatnim slovima ispisala pedeset godina karijere, ne prestaje da žari i pali muzičkim nebom. Vruće letnje dane odlučila je da dodatno začini novom pesmom i video spotom “Volim život”, koja je već sada, u samo nekoliko dana pri samome vrhu YouTube-a.

Pjesmu „Volim život“ od prvog sam slušanja zavoljela zbog pozitivnog stava o životu, dobre energije i ritma. Ona je kao stvorena za mene i ljeto! Autori su već provjereni hit makeri; glazba i aranžman Bojan Vasić, a tekst smo napravili zajedno Dušan Bačić i ja. Dobrog ritma i jednostavnog i pamtljivog teksta, kao i melodije. Vjerujem da će se svidjeti publici – izjavila je Neda.

Svima je već dobro poznato, kada su koncerti u pitanju, da je Neda više na putu i sa svojom publikom, nego što odmara.

Narednih mesec dana, Neda je rezervisala za odmor sa svojom porodicom u Boki Kotorskoj, a u avgustu kreće pravo koncertno ‘ludilo’.

Upravo u spomenutoj Boki, nastao je video spot za pesmu “Volim život”.

Vedad Jašarević stoji iza ovog spota, a u njemu se mogu vidjeti predivni kadrovi Boke Kotorske, koje nije pokvario ni kišni dan – istakla je Neda.

Uživajte i zaplešite ovoga leta uz ritmove nove Nedine pesme „Volim život“, koju možete poslušati i pogledati na YouTubeu.loading...