NESTAO MUŽ UBIJENE PEVAČICE: Niko ne zna gde je ZORAN, a na Jeleninom grobu se pojavila DIRLJIVA PORUKA

Zoran Marjanović (40), optužen za ubistvo supruge i pevačice Jelene Marjanović (33), nestao je nakon što je polovinom jula pušten iz zatvora!

zoran marjanović
dnevno.rs/kolaž

Poznanici, komšiluk i svi kažu da Zorana nisu videli od kako je 12. jula pušten iz Centralnog zatvora i da imaju utisak da je u zemlju propao.

Nisam videla Zorana otkako je pušten na slobodu. Viđamo njegovog oca Vladimira, čak i Zoranovu malu ćerkicu Janu, ali njega nema nigde. Kao da je u zemlju propao! Počinje da se šuška da možda čak i nije tu, u kući, ali ko zna! Čudi nas da nije negde sa ćerkicom otišao do parka ili keja, gde ju je redovno vodio. Ali sada vidimo Janu samo u pratnji Vladimira. Ne viđamo Zorana ni u dvorištu – kaže jedna od komšinica, koja je želela da ostane anonimna.

U prodavnici, u kojoj Marjanovići redovno kupuju, ispričali su za Alo gotovo identičnu priču.

Svi članovi porodice Marjanović najnormalnije i redovno dolaze ovde da kupuju, ali ne i Zoran. Njega niko nije video. Otac Vladimir i ostali redovno dolaze u radnju, kupuju hranu, sredstva za higijenu i ostalo, ali Zoran ne – kaže jedna od radnica prodavnice.

Kuća porodice Marjanović u Borči juče je delovala pusto. Ispred nje su bila parkirana dva porodična automobila, a u dvorištu nije viđen niko od ukućana. Čak ni njihov pas.

Jedino je primetno da je posle više meseci na grobu ubijene Zoranove supruge Jelene ostavljeno novo cveće, ali i misteriozna i emotivna poruka. Na Jelenin grob postavljena su dva nova buketa s veštačkim cvećem u staklu. Jedna je u obliku suze sa belim i roze veštačkim ružicama, a druga u obliku spojena dva srca, u kojem se nalaze crvene ružice, ali i bela gipsana figura malog anđela. Na njoj je zalepljen papirić, na kojem je ćirilicom štampana emotivna poruka:

Voljeni ne umiru dok žive oni koji ih vole – glasi poruka na cveću.