PA DA LI JE OVO REALNO: Kejt Midlton je PONOVO u drugom stanju?!

Iznenađenje u Velikoj Britaniji!

Kejt i Vilijam
Beta

Kejt Midlton i princ Vilijam dočekali su svoje treće dete, princa Luisa pre nešto manje od tri meseca, no izvori tvrde da su već spremni za četvrto.

– Oni bi voleli da imaju dva dečka i dve devojčice. Za Kejt je jako bitno da njena deca imaju međusobno jaku vezu kao što ona ima sa svojim bratom i sestrom Pipom, a zna da se će to lakše dogoditi ako između dece bude mala razlika u godinama – izjavio je izvor blizak porodici za “Life & Style”.

Njihovi prijatelji tvrde da je Kejt trudna s četvrtim detetom. Pokazuje sve znakove trudnoće, a i ona i Vilijam oduvek govore kako žele četvoro dece. Zapravo, Vilijam bi hteo da ima petoro dece, ali Kejt smatra da je četvoro sasvim dovoljno – ispričao je izvor dodajući kako vojvotkinja pokazuje mnogo znakova trudnoće.

Ponovno je počela da nosi široku odeću, izbegava alkohol i jede kari za kojim uvek ima želju kad je trudna. Počela je i da jede keks od lavande koji joj pomažu s jutarnjim mučninama – kaže izvor smatrajući kako je najveća potvrda njene trudnoće izostanak s proslave rođendana princa Čarlsa zbog, kako je rekla, iscrpljenosti i mučnine.loading...