POLUGOLA ISPRED MEMORIJALNE PLOČE: “Sigurna sam da bi momci koji su dali živote za ovu zemlju uživali u ovom prizoru” (FOTO)

Britanska prvačica Indijana, čije pravo ime je Lora Henson, zgrozila je javnost zbog obnaživanja i fotografisanja ispred memorijalne ploče koja se nalazi u crkvi u južnom Londonu.

Instagram.com/indianathegirl

Loren Henson objavila je seriju fotografija na kojima stoji polunaga ispred memorijalne ploče u čast premiinulim borcima u Prvom svetskom ratu, piše britanski “Independent”.

Tridesetjednogodšnja pevačica je prve fotografije sa ovog snimanja objavila u junu, a pre nekoliko dana je na Instagram dodala još dve fotografije kojima je privukla kritike, kao i optužbe da nema nimalo poštovanja.

“Dobra je fotografija, ali zar nisi mogla da nađeš bolji zid ispred koga ćeš da poziraš? Na ovaj način pokazujete da nemate poštovanja prema ljudima koji su dali živote za ovu zemlju”, “Poprilično loše”, samo su neki od komentara revoltiranih korisnika ove društvene mreže.

Nakon što su njene fotografije obišle gotovo sve medije, a pritisak postao veći, Loren je rešila da odgovori, kako kaže, na “maliciozne komentare” i da istakne da “ovde nema ničeg uvredljivog”. 

– Poprilično sam sigurna da bi ti momci koji su dali živote za ovu zemlju uživali u ovom prizoru – napisala je muzičarka.

U svoju odbranu, kazala je da nije znala da je reč o memorijalnoj ploči.

– Moj prijatelj i ja smo želeli da odradimo zanimljivo slikanje jedno veče i odlučili da to bude ispred crkve u Londonu. Nisam ni primetila da je iza mene memorijalna ploča. Bili smo pijani. Znam da su ljudi uvređeni, ali zašto bi nekog vređalo golo telo? – dodala je.

View this post on Instagram

A post shared by I N D I A N A (@indianathegirl) onloading...