PORODICA ZABRINUTA, OTERALI JE NA LEČENJE: Emina Jahović na ISPITIVANJIMA zbog gubitka kilaže

Emini Jahović narušeno je zdravstveno stanje zbog gubitka velikog broja kilograma. Kako Srpski telegraf saznaje, pevačica se mesecima borila sa ovim problemom, te je odlučila da ode na ispitivanja i potraži stručnu pomoć.

Emina Jahović
Promo

Eminino narušeno zdravlje najviše je uplašilo njenu majku i brata Mirsada, koji je Eminu poslao u Englesku na lečenje.

Naime, po navodima izvora, Jahovićka je nedavno boravila u jednoj od najprestižnijih klinika u Londonu, gde je obavila sve neophodne analize i gde joj je tim stručnjaka postavio dijagnozu i odredio terapiju.

Mirsad je bukvalno rezervisao termin u klinici i kupio joj kartu. Nije više mogao da gleda kako Emina gubi kilograme. Poznato je da je ona i ranije imala problema sa varenjem, te da su oscilacije u njenoj kilaži bile evidentne, a sada su postale zabrinjavajuće. Emina je gotovo posle svakog jela imala mučnine i nije mogla da vari unetu hranu. Stres koji je imala oko razvoda sa Mustafom samo je pogoršao stanje i ona je izgubila skoro 10 kilograma za mesec dana. Želudac je jednostavno počeo da joj odbija hranu i stanje je postalo alarmantno – govori dobro obavešten izvor.

After sports lunch with bro #family #brotherlove #saturday #joysoflife

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on

Kako dalje saznaje Srpski telegraf, Emina se u poslednje vreme žalila i na česte nesvestice, što je njenoj majci bio znak da treba da je natera da ode u London i posluša brata. Prema tvrdnjama upućenih, pregledi u Londonu su pokazali da Emina ima poremećaj u ishrani i prepisana joj je adekvatna terapija. Stručnjaci su je upozorili da mora da jede često i pomalo i da tako navikava želudac na hranu, a sa većim unosom hrane i kilogrami će se povećati. Pevačica je prihvatila savete lekara, ali je nastavila sa jakim treninzima, što i nije preporučljivo u njenom slučaju.

Podsećanja radi, Emina je nedavno okončala brak sa Mustafom Sandalom i prošla je kroz izrazito stresan period u životu, koji se, sudeći po okolnostima, očigledno odrazio i na njeno zdravstveno stanje.

Emina Jahović je prilikom odgovaranja na pitanja fanova na društvenoj mreži Instagram pre nekoliko dana izbegla odgovor na pitanje koliko kilograma ima. Naime, jedan od fanova postavio je pevačici direktno pitanje koliko je visoka i koliko ima kilograma, a ona je na ovo pitanje odgovorila polovično.

Visoka sam 178cm – napisala je pevačica ostavivši sve uskraćene za odgovor o kilaži.