PRAVO IZ POZORIŠTA: Njen glas se krije iza kultne rečenice “COBI, JESI TI RADIO TRAKU?” (FOTO)

Jelena Nikolić je jedna je od prvih domaćih blogerki, godinama radi u pozorištu i njen glas krije se iza kultne rečenice koju znaju svi mladi klaberi u Srbiji.

Instagram.com/cobi.v

Čak i ako niste ljubitelj domaće mejnstrim muzike (ili ne želite to da priznate), sigurno ste barem jednom čuli famoznu rečenicu “Cobi, jesi ti radio traku” koja se ponavlja na početku svakog narodnjačkog hita od Raste, Nikolije, Sare Jovanović, pa sve do Stoje.

Ta rečenica je lični potpis trenutno najpopularnijeg repera i producenta Slobodana Veljkovića Cobija, a glas pripada njegovoj dugogodišnjoj devojci Jeleni Nikolić.

Jelenin glas stoji iza već sada kultne rečenice “Cobi, jesi ti radio traku”, a otkrila je i kako se to desilo.

Par puta me je zamolio da snimim bilo šta što bi on mogao da koristi kao svoj pečat na pesmama koje bude radio, ja sam se nećkala jer mi je bilo neprijatno da čujem svoj snimljeni glas. Jedan dan smo se dopisivali i ja sam mu slala audio poruke polu ismevajući njegovu ideju, a on je od mojih beskonačno ispraznih rečenica kojima sam pokušala da sakrijem svoju nesigurnost napravio jednu, koja je sad već kultna. Tako da, definitivno jeste moj glas, ali iskreno od toga ne bi bilo ništa da on nije bio uporan i da nije imao ideju kako bi to trebalo da zvuči – zaključuje Jelena za “Blic Ženu”.

View this post on Instagram

🐉

A post shared by Slobodan Veljkovic (@cobi.v) on