PREVIŠE SE OPUSTIO: Darko Lazić vozio pod dejstvom alkohola, bez pojasa i BEZ DOZVOLE

Rezultati su pokazali da pevač nije bio trezan.

Facebook.com/darkolazicofficial

Pevač Darko Lazić doživeo je u utorak ujutru saobraćajnu nesreću u Brestaču kod Pećinaca, posle čega mu je jedno vreme život bio ugrožen.

Lekari su uspeli da mu stabilizuju stanje i sada je pevač van životne opasnosti, ali još nije operisan jer je trebalo ustanoviti ima li unutrašnje krvarenje.

Kako je portal Pink.rs pisao, Darko je bio teško povređen i borio se za život – slomljena mu je butna kost, polomio je rebra i vilicu.
Pevaču je urađena traumatoza, nameštanje butne kosti, i sada se nalazi na aparatima za disanje.
Posle istrage ustanovljeno je da pevač u trenutku nesreće nije bio vezan sigurnosnim pojasom, što bi znatno ublažilo povrede, kao i da sa sobom nije imao vozačku dozvolu.
Kako saznaje Pink.rs, Darko je imao 1,39 promila alkohola u krvi prema prvom merenju, a posle sat vremena, prilikom drugog merenja, imao je 1,30 promila.

Njegov telohranitelj Miljan Vračević otkrio je za naš portal da se Darko tog jutra vraćao sa privatnog slavlja, a da je iza sebe imao naporan radni vikend, pa je za sve okrivio umor.

Njegov otac sumnja da je Lazić zaspao za volanom, a cela porodica, devojka Marina Gagić i bivša supruga Ana Sević, posetili su ga je jutros u KBC Zemun, gde pevač leži na intenzivnoj nezi, ali su napustili bolnicu posle sat vremena.