“PRIREDIĆU VAM NEZABORAVNO VEČE”: Kaliopi poziva publiku da SANJAJU OTVORENIH OČIJU

Poziv na koji smo dugo čekali!

Foto: Kristijan Teodorov

Nakon  prošlogodišnja dva rasprodata unplugged koncerta u Kolarcu, Kaliopi najavljuje veliki koncert u Sava Centru, kao i koncerte u drugim gradovima Srbije. Regionalna umetnica specifične boje glasa, poziva ljubitelje pop i rok muzike da uživaju i pevaju sa njom njene brojne hitove Rođeni, Crno i belo, Kofer ljubavi, Vučica, Mrvica…

Kao da su se juče dogodile one dve prelepe noći u novembru, prošle godine na Kolarcu… Toliko su ti koncerti još “živi” u meni…Beskrajno sam zahvalna svojoj publici i već poodavno razmišljam kako da je i ovaj put iznenadim i priredim nezaboravno veče…Na moju veliku sreću, za saradnike imam velike profesionalce i ljude koji umeju samnom da maštaju i stvaraju realne snove. Zato, u jedno sam sigurna. Publika će dva sata sanjati otvorenih očiju. Dragi moji, jedva čekam naš ponovni susret! Hajde da pevamo zajedno – poručuje uzbuđena Kaliopi.

Uskoro će nas Kaliopi obradovati i novim singlom, a do tad možete uživati u njenom glasu na koncertima u Kragujevacu 19. oktobra, Nišu 20. i Jagodini 21. oktobra i Beogradu 23. novembra.

Foto: Promo