SLAVNI ROKER OPLEO PO STARLETI: Jezivo je što živimo u svetu u kom je ONA popularna

Američka rok zvezda Džon Bon Džovi komentarisao je današnje moderne zvezde, a na najvećem udaru našla se starleta Kim Kardašijan.

Kim Kardasijan
Instagram/mertalas

Pedesetšestogodišnji pevač Džon Bon Džovi na “E!” kanalu kazao je da je zgrožen činjenicom da je Kim Kardašjan postala slavna.

“Misilim da je jezivo što živimo u tom svetu i mogu da vam kažem da nisam dao 60 sekundi svog života onima iz kuće Kardašijan. Čak ne znam ni njihova imena, ne gledam njihom šou, to nije za mene”, kazao je u emisiji The Sunday Project.

Pevač, koji se proslavio muzičkim albumom “Slippery When Wet”, u daljem toku razgovora je otkrio da je nedavno čuo za Kim, kazavši da jedini način na koji je ona postala poznata je video-snimak seksa iz 2007. godine.

“Šta će biti u njenoj autobiografiji? “Napravila sam pornić i pogodi šta? Postala sam poznata”, dodao je Džovi.

Upravo zbog toga, muzičar je imao savet za sve mlade ljude koji želi da postignu uspeh i slavu:

“Idite i napišite knjigu, slikajte, studirajte, pevajte, svirajte…”

Kim Kardašijan, koja ne propušta priliku da javno odgovori na negativne komentare i prozivke, još nije prokomentarisala Džovijevo izlaganje.

Kako god, ona je nedavno govorila o svom video-snimku seksa, kao i uticaju koji je imao na njen život.

“Jednom kada prođete kroz to i obavite razgovore s roditeljima i svima pred kojima se osećate posramljeno, mislim da dođete do tačke kada shvatite da morate da se nosite sa tim i da nastavite dalje. Svi se na drugačiji način suočavaju sa određenim stvarima, ali ja nemam mentalitet žrtve, to nikada nije bio moj karakter. Uvek sam bila pobednik – ‘Mogu da prođem kroz ovo, i neću da dozvolim da me to definiše’,” zaključila je starleta.