SVE OČI UPRTE U NJIH: Zbog OVOG GESTA svi misle da je Megan Markl trudna, a mediji VEĆ ZNAJU kako će se BEBA ZVATI!

Vojvotkinja od Saseksa i princ Hari čekaju dete, tvrde britanski mediji.

Megan Markl i princ Hari
BETA

Kraljevski par sklopio je brak pre dva meseca, a mediji prate svaki njihov korak. Baš tako su i došli do ovog saznanja. Naime, tokom posete Irskoj, vojvotkinja od Saseksa napravila je gest zbog kojih kruže glasine da je trudna. 

Megan i Hari bili su na jednoj zabavi u Dablinu i kada je došlo vreme za nazdravljanje, ona je tek prislonila čašu ustima. To je bila ključna stvar zbog koje su se mediji raspisali kako je vojvotkinja trudna, te da je to razlog zbog kojeg nije želela da pije alkohol, prenosi Dnevnik.hr.

Britanski mediji čak pišu kako je venčanica morala da se proširuje zbog trudnoće, a ukoliko dobiju devojčicu, pišu kako će je kraljevski par nazvati Diana. 

Tokom posete Dablinu, mladenci su razgovarali sa građanima. Tom prilikom jedna gospođa je Hariju postavila nimalo suptilno pitanje.

Moj suprug isto ima riđu kosu, a podario mi je petoro dece. Kada ćete ti i Megan napraviti svoje? – upitala je princa znatiželjna gospođa. Njeno pitanje nasmejalo je princa Harija, te je odgovorio: “Petoro dece? Previše”.