TAJNA KOJU JE ČUVALA OD SVIH: Kija otkrila zašto uvek pušta KOSU PREKO LICA

Kija Kockar, pobednica "Zadruge" tokom svog učešća u rijalitiju nije želela da priča o svim posetama estetskom hirurgu, a sada je rešila da otkrije detalje, dok će pojedini zasigurno šokirati mnoge.

Printscreen

– Nemam u planu da se dorađujem, imam veće grudi i uvek ih skrivam – rekla je Kristina Kockar, zadovoljna svojim izgledom.

Ona je rešila da otkrije koji delovi tela joj se nisu dopadali, pa ih je korigovala.

– Pre nego što sam letela, stavila sam hijaluron u usta i sada je to isparilo – navela je nekadašnja stjuardesa, a evidentno je da se tragovi intervencije i dalje vide.

– Davno sam operisala nešto što me je jako nerviralo, a to su moje uši. Bila sam klempava i želela sam to da rešim – kazala je supruga folkera Slobodana Radanovića tokom boravka u rijalitiju, a tada nije želela da ističe da je sređivala izgled usana.

Mnogi su primetili da Kristina uglavnom nosi spuštenu kosu, ili čak i ako je podigne, ostavi deo da joj pada preko lica i ušiju, pa se pretpostavlja da je upravo ta nesigurnost vezana za njene uši, razlog tome.

– Neću stavljati silikone u zadnjicu kao neke, eventualno bih nakon porođaja stavila silikone u grudi – rekla je Kija o budućim odlascima kod plastičnih hirurga.