Tragična sudbina čuvenog Rodnija: Posle smrti sina, glumac se odlučio na OVAJ KORAK

Glumac Nikolas Lindherst (60), srpskoj publici poznat po ulozi Rodnija u legendarnoj seriji "Mućke", odlučio je da se povuče sa televizije, otkrio je njegov prijatelj, pisac Lorens Marks.

Mućke
Printscreen

Legenda komedije neće se više pojavljivati pod reflektorima, jer tuguje zbog tragične smrti sina Arčija, koji je stradao od krvarenja u mozgu sa samo 19 godina u oktobru 2020, piše britanski “Dejli Star”.

Pisac Lorens Marks, koji Nikolasa poznaje više od 25 godina, rekao je da je malo verovatno da će se on ikada vratiti  šoubiznisu.

– Nikolas je doživeo tragediju. Mora da mu je to slomilo srce. To bi slomilo svačije srce.- rekao je Marks za Dejli Star.

On je dodao da je glumac uvek držao podalje od očiju javnosti, a sada će, kako kaže, to činiti više nego ikada.

– Izgubio je sina. Želeo bih da kažem da ćemo ga ponovo videti kako glumi, ali mislim da nećemo. Moraćemo da živimo od vizuelnih sećanja na njega, a imamo ih mnogo. Moramo biti zahvalni na tome.- dodao je Marks.

Nikolasova blistava karijeru na televiziji trajala je skoro pet decenija.

Milioni ga znaju po tome što je igrao Rodnija Trotera u seriji “Mućke” (Only fools and horses) i Gerija Speroua u seriji “Laku noć, draga”, prenosi “B92”.