ZGROŽENI BEBAN IZBACIO GITARISTU IZ BENDA: Muzičar SKUVAO jaja mlade golubice, vratio ih u gnezdo, pa to objavio na Internetu uz UŽASNE komentare (FOTO)

Skandal u Srbiji!

Dnevno.rs/Kolaž

Beograđanin Nikola Spasić, sada već bivši gitarista benda Irie FM, šokirao je javnost objavivši gnusne fotografije na jednoj društvenoj mreži. Na fotografijama se, uz eksplicitno objašnjenje, vidi kako je mladić skuvao jaja koja je navodno snela glubica na njegovoj terasi, a ono što je još šokantnije, prema sopstvenim tvrdnjama, on je ta jaja vratio u gnezdo kako bi se nesrećna ptica i dalje brinula o njima. Zbog ovog, po mnogima monstruozniog i nepotrebnog čina, ekspresno je i izbačen iz benda.

Spasić se na svom Instagram storiju pohvalio kako je skuvao jaja golubice i vratio joj ih u gnezdo, samo zašto što mu je isprljala terasu.

Tri godine mi golubovi us*aše život. Se*u kao da je kod mene javna klonja za golubove. Jedna mlada mama se skoro doselila, snela jajca i brani terasu od drugih golubova se*ača – napisao je on kao propratni teskt uz fotografiju mame golubice.

Nakon fotografije terase na kojoj se vidi gde je golubica napravila gnezdo, sledi ona koja tera suze na oči. Naime, on je uzeo golubicina jaja i napravio sliku kako ih kuva, uz komentar ” ko kaže da će mladi …”.

Da stvar bude još gora Spasić je ta jaja vratio u gnezdo.

Sve vraćeno na mesto da mlada mama ne primeti. Čuvaj svoju terasu mlada mamo. Sad će deca, samo što nisu.

Ekspresno izbačen iz benda

Međutim, nakon te njegove objave na zvaničnom sajtu benda Irie FM napisano je da su se ostali članovi ogradili od njegovog postupka.

Vukašin Marković je napisao da ovakav postupak niko ne podržava u njihovom bendu i da akt pojedinca ne znači da je akt kolektiva.

Poštovani fanovi benda i svi koji našu FB stranicu posećujete u poslednjih 24 časa zbog ovog nemilog događaja, dobar dan. Po mom ličnom mišljenju, ovaj odogovor stiže kasno, ali radi se o tome da ne možemo da verujemo do čega je došlo, i pokušavamo da sagledamo činjenično stanje i donesemo pravu odluku. Članice i članovi benda irieFM su krajnje zatečeni ovom situacijom. Jako nam je žao što je do ovoga došlo, ali ovom prilikom moramo da se ogradimo od postupka našeg člana Nikole Spasića. U ovom slučaju, akt pojedinca nikako ne podrazumeva akt kolektiva. Nismo imali prilike da se do sada, kroz rad benda susretnemo sa ovakvom problematikom. Naša dosadašnja saradnja je podrazumevala pre svega profesionalizam, bez ikakvih iznošenja stavova ove vrste – napisao je Vukašin.loading...