“ZVEZDE PEVAJU ZVEZDE 3”: Boris Režak obradio LJUBAVNI ROK HIMNU koju obožava cela stara Jugoslavija (VIDEO)

Uživajte u ovoj predivnoj obradi!

Promo

Boris Režak je premijerno na Radiju S u projektu ‘Zvezde pevaju zvezde 3’ predstavio obradu Generacije 5 ‘Ti i ja’. Zanimljivo je da je Boris već snimio dve pesme sa ovim bendom, ali one za sad nisu nikad objavljene.

Obožavam Generaciju 5, bila mi je čast da obradim njihov hit. Kad smo snimali, bilo je baš brzo, spontano i prirodno, bez vraćanja i ponavljanja. Pred izvođenje, nisam slušao original ponovo. Ne oslanjam se na originalno izvođenje, radim po utisku koji mi ostane. Želim da unesem uvek nešto svoje, pristupio sam tome kao da je moja pesma – rekao je Boris.

Posle premijere mu je bio divan osećaj, poželeo je pesmu odmah da čuje ponovo. Kao i svaki muzičar, hteo je ponešto da doda i oduzme.

Ja uvek kad slušam, slušam baš glasno, posebno ovakve pesme sa dosta gitara. Inače, mislim da je važno da stare pesme dobiju nove verzije, često mnogo bolje zvuče nego sad. A ti stari tekstovi zvuče i danas odlično, što samo govori koliko su kvalitetni – kaže Režak.

Dopala mu se saradnja sa bendom iz projekta ‘Zvezde pevaju zvezde 3’ tako da sviraju i dalje ovog leta po regionu. Peva ex-Yu pop, čak i u latino fazonu Jovano Jovanke i Jelenu.