Sijajte na vašim fotografijama – Ovo su preduslovi za savršen selfi

On je sve popularniji i odavno osvaja ceo svet. Sve društvene mreže preplavljene su selfi fotografijama, a za odličnu samostalnu sliku nije vam potreban vanzemaljski telefon, već samo nekoliko trikova.

Dobra senka čini čuda

Tona šminke nije potrebana kako bi vam selfi fotografija bila savršena. Caka je u dobroj pigmentaciji i senčenju problematičnih mesta. Zato je najbolje da dobro uklopite boje, a senka će doći prirodno i razlika će biti vidljiva.
Klonite se sunca

Kada vas obasjava velika svetlost izgledaćete bleđe a taj efekat defitivno ne želimo da postignemo. Takođe, ne bi trebalo ni da se okrenemo od sunca jer se tad potpuno nećemo Dramatizacija je poželjna

Prilikom šminkanja nanesite jaču podlogu na jagodičnim kostima, kao i sve svetske zvezde. Poznati šminkeri smatraju da ćete na taj način oslikati vaše crta lica, koje će biti istaknutije na fotografiji. Tako nećete izgledati kao drugi i vaša slika biće autentična.
Pametno sijajte

Poznato je da T-zona najsjajnija na svim slikama, pa je najbolje da što više matirate navedeni deo lica. Ostatak lica održavajte sjajnim i svežim, da bi vam lice delovalo vedrije. Na slici će vam obrazi dobiti jasniji i lepši oblik.
Ne pijte pred selfi

Ukoliko želite da zabeležite najluđi provod onda nigde ne krećite bez korektora. Njega nanesite duž brade, zato što tu najčešće pocrvenite nakon nekoliko pića.

Koristite korektor u prahu

Znamo koliko je odličan korektor u olovci, ali kada se slikamo on nas čini prilično umornim i bledim.Efekat se pojačava kada je uključen blic, zato vampreporučujemo korektor u prahu. On će vam prekriti sve što treba i imaćete prirodan ten. 

Fokus, samo fokus

Setite se da uvek namestite tačku fokusa, za što jasniju i prirodniju fotografiju.
Vodite računa i o pozadini

Bez jarkih boja u pozadini i raznolikih oblika vaša lepota će doći do izražaja. Zato se trudite da vam pozadina bude čista površina, a vi ćete blistati.