SIN MUZIČKE DIVE IZVRŠIO SAMOUBISTVO: Saksofonista sačmarom oduzeo sebi život! (FOTO)

Najstariji sin Tine Tarner pronađen je u mrtav u svom domu u Kaliforniji, a policija je nakon izlaska na teren mogla samo da konstatuje smrt. 

Pixabay

Krejg Tarner je izvršio ubistvo tako što je sebi u glavu pucao iz sačmare, saznaje Pipl magazin, što je utvrđeno na osnovu biopsije.

On je najstariji sin pevačice i rođen je kad je Tina imala samo 18 godina. Kada se 1962. venčala sa Ajkom Tarnerom, slavni par je rešio da ga usvoji. 

Inače, Krejgov biološki otac se takođe bavio muzikom. Reč je o preminulom saksofonisti Rejmondu Hilu koji je svirao i u bendu Kings of Rhythm.

Tarnerova već pet godina živi u Švajcarskoj zajedno sa suprugom Ervinom Bahom. Tužna vest zatekla ju je u Parizu, ali će se verovatno brzi zaputiti ka Americi.

Pevačice je svojevremeno u emisiji Opre Vinfri kazala da je zlostavljanje koje je doživela od svog bivšeg supruga u velikoj meri uticalo na Krejga.

– On je bio emotivno dete, i uvek bi oborio glavicu. Bio je tužan. Sećam se da bi me Ajk tukao, a Krejg kucao na vrata i vikao – mama, jesi li dobro. Tada sam ga zamolila da me ne tuče više kod kuće kako deca ne bi slušala – priznala je.