Sindi u problemu: Bivši muž zabranio njihovoj ćerkici da zove majku

Nekadašnja članica grupe 'Modelsice' ovih dana je očajna, zbog toga što joj bivši suprug Nikola Pavlović ne dozvoljava da vidi ćerku, a sada ju je odveo i na odmor.

Ivana Stamenković naročito pati, zato što je otac devojčici zabranio da kontaktira sa majkom.

– Ivana je očajna i neprestano plače. Ne može da se navikne na život bez ćerke. Još joj je teže jer se s njom nije čula pet dana – ispričala je za Blic pevačicina bliska prijateljica.

Ivanina advokatica kaže da je ceo ovaj slučaj za ispitivanje i da će se žaliti.
– U ovom slučaju postoji niz nelogičnosti. Privremena mera je određena još pre pet dana, ali do danas nismo dobili nikakvo rešenje, nikakav papir. Ni mi kao advokatska kancelarija, ni sama Ivana. Ipak, njen bivši suprug je dobio rešenje čim je otkucano?! Kako i na koji način, nije nam jasno. Sve je ovo jedna velika nameštaljka i osim tužbe koju smo podneli protiv sudije koji je presudio da se majci oduzme dete, obavestili smo i Ministarstvo pravosuđa. Nikoli do Petre uopšte nije stalo. Kad god ju je uzimao, vraćao bi je prljavu i bolesnu. Iza svega ovoga stoji Nikolin otac, koji je jako moćan i uticajan čovek, a u sprezi je sa političarima – ispričala je u jednom mahu advokatica Stamenkovićeve.

Kako je rekla za Blic, u toku jučerašnjeg dana Nikola je otputovao sa Petrom na more.

– S Ivanom joj je zabranio svaki kontakt, tako da se njih dve nisu čule čak ni telefonom – rekla je advokatica Nevena Veselinović.