Singl ste? Dame, muškarci ne žele da saznate ove FANTASTIČNE PREDNOSTI “SOLO ŽIVOTA”

Seksi Selfi
Foter/ PFX Photo / photo on flickr

Cenite slobodu koju imate!

 

Ako za vas sudbina još nije našla par, ne očajavajte! Naučite da uživate u svojoj slobodi, koja nekad može biti lepša od bilo koje veze.

Čekajući muškarca koji će vas usrećiti, potrudite se da shvatite sve prednosti “singl” života:

1. Više kvalitetnog vremena za prijatelje i porodicu 

Možete posvetiti svu pažnju svojim prijateljima, druženju, porodičnim okupljanjima i opušteno uživati u vremenu sa dragim ljudima, a da vam niko nije “za vratom”. 

2. Flert bilo gde i bilo kada 

Flert je veoma bitan deo “samačkog života”, koji vas usrećuje i zabavlja, diže samopouzdanje, čini da se osećate privlačnom i atraktivnom, i pre svega pruža vam ogromne mogućnosti da upoznate nove i interesantne ljude.

3. Ne morate da trpite tuđu nervozu, frustraciju i iritantne navike

Brinete samo o sebi, trpite samo sebe, imate svoj mir i svo vreme ovog sveta da ga posvetite sebi. Ne morate da podnosite muške ispade, nervozu, dreku, prebacivanja, naporno ponašanje ili možda nepodnošljivu ljubomoru. U “samoći” oslobođene ste svega toga!

 

4. Možete da se fokusirate na SVOJE snove i ciljeve

Jedna od najvećih prednosti “singl” života jeste što imate svo vreme ovog sveta da ga posvetite ispunjavaju svojih dugogodišnjih ciljeva i snova. Imate priliku da se posvetitie unapređenju svoje karijere, studija, ili jednostavno da se posvetite stvarima koje volite i koje vas čine ispunjenom, a za koje ne biste imali vremena (a možda ni volje) da ste u ljubavnoj vezi.

5. Više vremena za zabave i raznorazne aktivnosti

Imate potpunu kontrolu nad svojim vremenom, možete da se provodite do mile volje, ili možda naučite novi jezik, odete u teretanu, pročitate omiljene knjige ili pogledate nove filmove.

6. Sami kontrolišete svoj novac

Vaš novac je samo vaš, nikom ne morate da polažate račune ili izdvajate novac za poklone i raznorazne prilike.

7. Imate priliku da bolje upoznate sebe

Poslednje, ali ne i najmanje važno jeste prilika da otkrijete ko ste zaista, da postanete bolja osoba, shvatite šta volite, šta ne, šta želite od života i od budućeg partnera.